wistler Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Wczoraj zmieniałem chłodzenie na NB. Odłączyłem wszystko, zamontowałem chłodziwo i poskładałem wszystko do kupy. Kapryśny asusik zawołał jeszcze piskiem o clear cmos i wszystko działa. Problem jest tylko z dźwiękiem... Mam dwa wyjścia pod głośniki/słuchawki - jedno z tyłu i jedno z przodu. Gdy podłącze głośniki z tyłu lub z przodu, gra tylko lewy głośnik. W przypadku podłączenia słuchawek jest troszkę inaczej: gdy włożę jacka do połowy. głos jest w obu słuchawkach. Wkładając go do końca (:>) dźwięk przeskakuje na lewą stronę. Powaliłem coś z podłączeniem front-panelu z dźwiękiem? Miałoby to wpływ na tylne wyjścia? Czy może coś fizycznie się zwaliło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chetau Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Mam indentyczny problem na mojej MSI.. :? Po włożeniu jacka do końca gniazda działa tylko lewy glosnik. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 LOL, problem leżał w odwrotnym podłączeniu dwóch kabelków Speakout R. Ale dlaczego wtedy wyjście z tyłu nie działało poprawnie, jak to się odnosiło do frontu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...