Gość marcin-1981 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Skąd mogę ściągnąć jakieś przerobione biosy do ASUSa M2N-E? Chciałbym zwiększyć napięcie na RAMach a aktualnie jest możliwość do 1.95 a to troche mało:( Z góry dzięki Pozdrawiam Marcin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Nie ma takiego biosu. Musisz zrobić vdimm mod'a. Jest główny temat o tej płycie głównej i tam szukaj. Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky_luke23 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Nie ma takiego biosu. Musisz zrobić vdimm mod'a. Jest główny temat o tej płycie głównej i tam szukaj. Link Eloo, mam pytanie testowal ktos z was juz najnowszy bios 1202 >? a i czy komus z was udalo sie wgrać bios z wersji m2n-e SLI ?do plyty bez SLI, bo ja przed chwila probowalem i powiem tak bios sie wgral tyle ze komp nie wstaje <_< także musze kupic na allegro druga kostke .pozdr. EDIT: Jako że przy demontażu kostki na rogu pękł mi ten "koszyk" w ktorym siedzi ta kostka :lol2: :mur: to pytanie takie . Skleić to kropelką czy zostawić tak jak jest ? Bo styku chyba nie straci przez to ? Edytowane 24 Listopada 2007 przez lucky_luke23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...