killer805 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 w poniedzialek kupuje e2160 ale chce tez jakis cichszy wentyl od boxa. fworytem jest http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&am...4480&idk=17 macie jakies inne propozycje do 50zł??? a pasta as 5 bedzie lepsa od tej na procu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Popraw linka bo nic nie wyświetla. Za 42 zł na allegro można wyrwać HP-100, jak Ci głośność nie będzie odpowiadać to skręcisz go regulatorem obrotów dodawanym do zestawu. wlasnie w linku byl ten pentagram ;] u mie w sklepie jest po 51 a na allegro 42+przesylka to nie warto macie jakies testy z nim??? a jakies dobre z wentylem 120cm do 60zł sa??? jak sie go montuje??? jak zaloze obrecz to co dalej??? Edytowane 10 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pentagram jest troszkę wydajniejszy od Freezera 7 Pro. Z wentylatorów 120 mogę z czystym sumieniem polecić Fander FX-120 - kosztuje ok 39zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pentagram jest troszkę wydajniejszy od Freezera 7 Pro. Z wentylatorów 120 mogę z czystym sumieniem polecić Fander FX-120 - kosztuje ok 39zł. chodzilo mi o takie w stylu infinity bo to hp 100 chyba nie zamontuje 120cm :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 na tego pentagrama pasują idealnie wentylatory 92mm. jak by zależało Ci bardzo na ciszy to możesz do niego dokupić np takiego fandera 92mm i się cieszysz cichym chłodzeniem :) Sam mam tego pentagrama właśnie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) na tego pentagrama pasują idealnie wentylatory 92mm. jak by zależało Ci bardzo na ciszy to możesz do niego dokupić np takiego fandera 92mm i się cieszysz cichym chłodzeniem :) Sam mam tego pentagrama właśnie <_< myslalem ze on ma w standardzie 8cm wiatrak :) wentyl skierowac w strone ramu czy grafy??? jak go zamontować??? najpierw zalozyc kolko a potem jak??? edt: juz wiem jak zamontowac Edytowane 11 Listopada 2007 przez killer805 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 wentyl skierowac w strone ramu czy grafy??? Powinno to wyglądać tak . Zdjęcie zapożyczone z tematu o tym coolerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...