Skocz do zawartości
Bulizzor

Buda Ok. 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie poszukuje obudowy - stabilnej, obszernej, z dobrą wentylacją w cenie ok. 200zł. Alternatywy dla Chiefteca z opisu, który pomimo swojej wagi wpada w drgania przenoszone z dysku. Wentyle sam dokupie najlepiej by buda miała miejsca na wentylki 120/120 - przód - tył marzenie :D

co myślicie o tym - http://www.allegro.pl/item257106354__coole..._2_kolory_.html ?

Edytowane przez Bulizzor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alternatywy dla Chiefteca z opisu, który pomimo swojej wagi wpada w drgania przenoszone z dysku.

a próbowałeś włożyć dysk w najwyższą lub najniższą zatoczkę? U mnie ostatnio ten manewr pomógł, dwa dyski pod sobą na dwóch najwyższych stanowiskach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a próbowałeś włożyć dysk w najwyższą lub najniższą zatoczkę? U mnie ostatnio ten manewr pomógł, dwa dyski pod sobą na dwóch najwyższych stanowiskach

nie próbowałem bo narazie jeszcze nie kupilem obudowy :D ale troche poczytalem i duzo osób na to narzekało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie lepiej za tą cene kupić sobie SQD? ;)

Fajna obudowa z dobrą wentylacją? Sharkoon Rebel

http://www.allegro.pl/item267782414_sharko...ga_jakosc_.html

albo bez wiatraka :)

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się pod temat, jaka buda za ~200zł (no, dla czegoś wyjątkowego jestem w stanie trochę dołożyć).

Fajnie by było jakby miała trochę miejsc na wentyle, nie była brzydka i w przyszłości pomieściła WC....

Zastanawiam się nad tą, ale pewnie polecicie mi coś lepszego w tej cenie ;)

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomimo ze wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie to jednak ta obudowa jest koszmarnie brzydka ze względu na te śmigło z boku ;)

Jak ci się nie podoba wersja z tym śmigłem, to tutaj masz bez niego, w dodatku trochę taniej. Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena rzeczywiscie ~200zl :D Jak nie potrzebujesz takiej krowy, to LBX w znak.pl sa po 215zl, planuje zakup tylko jakos nie mam czasu tylko do nich ruszyc.

Nie, nie potrzebuję bif towera. Chodzi o to by było wygodnie, chłodno i pojemnie. Ktos ma jeszcze jakieś propozycje oprócz tego LBX ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,a czy ta obudowa jest godna polecenia,graty jak w podpisie(planowana zmiana grafy na 8800gt),obudowa ma być solidna,cicha i przewiewna a bez tego kolorowego świecącego badziewia Klik

Edytowane przez B@nita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi