Bulizzor Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Witam Jak w temacie poszukuje obudowy - stabilnej, obszernej, z dobrą wentylacją w cenie ok. 200zł. Alternatywy dla Chiefteca z opisu, który pomimo swojej wagi wpada w drgania przenoszone z dysku. Wentyle sam dokupie najlepiej by buda miała miejsca na wentylki 120/120 - przód - tył marzenie :D co myślicie o tym - http://www.allegro.pl/item257106354__coole..._2_kolory_.html ? Edytowane 11 Listopada 2007 przez Bulizzor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Alternatywy dla Chiefteca z opisu, który pomimo swojej wagi wpada w drgania przenoszone z dysku.a próbowałeś włożyć dysk w najwyższą lub najniższą zatoczkę? U mnie ostatnio ten manewr pomógł, dwa dyski pod sobą na dwóch najwyższych stanowiskach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 a próbowałeś włożyć dysk w najwyższą lub najniższą zatoczkę? U mnie ostatnio ten manewr pomógł, dwa dyski pod sobą na dwóch najwyższych stanowiskachnie próbowałem bo narazie jeszcze nie kupilem obudowy :D ale troche poczytalem i duzo osób na to narzekało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) To nie lepiej za tą cene kupić sobie SQD? ;) Fajna obudowa z dobrą wentylacją? Sharkoon Rebel http://www.allegro.pl/item267782414_sharko...ga_jakosc_.html albo bez wiatraka :) Edytowane 11 Listopada 2007 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 pomimo ze wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie to jednak ta obudowa jest koszmarnie brzydka ze względu na te śmigło z boku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Podepnę się pod temat, jaka buda za ~200zł (no, dla czegoś wyjątkowego jestem w stanie trochę dołożyć). Fajnie by było jakby miała trochę miejsc na wentyle, nie była brzydka i w przyszłości pomieściła WC.... Zastanawiam się nad tą, ale pewnie polecicie mi coś lepszego w tej cenie ;) Edytowane 12 Listopada 2007 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Cena rzeczywiscie ~200zl :D Jak nie potrzebujesz takiej krowy, to LBX w znak.pl sa po 215zl, planuje zakup tylko jakos nie mam czasu tylko do nich ruszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) pomimo ze wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie to jednak ta obudowa jest koszmarnie brzydka ze względu na te śmigło z boku ;)Jak ci się nie podoba wersja z tym śmigłem, to tutaj masz bez niego, w dodatku trochę taniej. Edytowane 14 Listopada 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Cena rzeczywiscie ~200zl :D Jak nie potrzebujesz takiej krowy, to LBX w znak.pl sa po 215zl, planuje zakup tylko jakos nie mam czasu tylko do nich ruszyc.Nie, nie potrzebuję bif towera. Chodzi o to by było wygodnie, chłodno i pojemnie. Ktos ma jeszcze jakieś propozycje oprócz tego LBX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 YogiCK musze przyznać że ten Sharkoon REBEL9 ECO Black wygląda fajnie no i ma przepływ przód tył 120/120 :D. chyba sie skusze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zobacz na CoolerMaster Elite 330, 331, 332 i 333. Bardzo fajne, nie drogie, dobrze wykonane obudowy z ażurowymi przodami (dobry przepływ powietrza), i cichym 120mm wentylkiem w komplecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Witam,a czy ta obudowa jest godna polecenia,graty jak w podpisie(planowana zmiana grafy na 8800gt),obudowa ma być solidna,cicha i przewiewna a bez tego kolorowego świecącego badziewia Klik Edytowane 16 Listopada 2007 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glorn Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 a co powiecie na tego chiefa http://www.allegro.pl/item267887089__chief...nowe_gwar_.html ? Też w sumie jestem na kupnie i ta buda mi sie bardzo podoba,ale nie wiem czy nie przy oszczędzę i nie kupie sharkoon rebel eco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...