killer805 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ktora pasta najlepsza??? Arctic Silver 5 - Pasta termoprzewodząca (3,5g) CoolerMaster - Pasta Termoprzewodząca (HTK-002-U1-GP) Arctic Silver Ceramique - Pasta term. (2,5g) pasta pod e2160 i pentagram hp 100 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 A może Zalman ZM-STG1 ? Sam mam i mogę ją śmiało polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 A może Zalman ZM-STG1 ? Sam mam i mogę ją śmiało polecić. te pasty sa w sklepie gdzie kupuje mobo i proca :wink: zalman jest 10zł drozszy jeszcze za przesylke cza placic :wink: z tych 3 ktora??? a jest jakis test past??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Z tych wybrałbym as5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam, a która z tych będzie lepsza????? OCZ Ultra 5+ czy ARCTIC SILVER 5 parametry mają podobne. Cenowo wygrywa AS, ale słyszałem, że szybko traci właściwości, a jak jest w przypadku OCZ'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 AS5. W obu przypadkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 a jest jakis test past??? zobacz może tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 ja bym bral zalmana stg-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaneda Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Ale w tym teście nie ma wzmianki o OCZ Ultra 5+.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) ja bym bral zalmana stg-1 Ja bym go nawet za darmo nie wzial. Po kilku miesiacach jak podniesiesz wentylator to bedzie pod nim brzydki szary glut. Jestem z tej pasty tak zadowolony , ze az sobie nowa tubke arctic ceramique kupilem :D Edytowane 1 Lutego 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...