Dr@GuN Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 witam mam problema , niby w biosie jest dużo opcji żeby zmieniać timingi ale mimo to nawet po wybraniu cl3 zostaje cl2.5 (w windows wszystkie progsy pokazują cl2,5 większość nie może odczytać pozostałych wartości) niestetyt nie mam u siebie nawet lepszych pamiątek żeby robiły 400mhz przy cl2.5.... :mur: pożyczyłem i sprawdziłem , chodzi jak trzeba , moje pamiątki ledwo pozwalają na cl3 przy 400mhz....prubowałem memset ale tam nawet nie ma opcji cl3....jest 1.5-2.5...niby jak ustawie 2 to chodzi dłużej stabilnie ale zawsze coś się wywali...jestem zdesperowany nie mam kasy na ramy a proć przy fsb 166 jest baaardzo wolny...żeby płyta chociaż pozwalała puszczać pamięci wolniej niż proc ...ale ona tylko w jedną stronę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 i845 nie obsluguje cl3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...