dar_max Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam tak jak w temacie. Złożyłem sam coś takiego w sklepie 4speed.pl : Obudowa Sharkoon Avenger Economy, Chieftec GPS-400AA-101A 400W 120mm ASUS P5K-E Asus EN8800GT Patriot 2x1024MB WD Ceviar 320GB C2D E6750 SAMSUNG SH-S203B czy będzie ok ? Raczej nie będę kręcił może coś w przyszłości ale na razie zależy mi na standardowych dobrych parametrach. No i oczywiście jakiś monitorek wiem że to nie ten dział ale może ktoś coś poleci ? czekam na wasze opinie i sugestie co do mojego zestawienia. Dodam jeszcze że zestaw chce kupić tak na początku grudnia ale muszę się porozglądać po sklepach w moim mieście gdyż może coś uda się wynegocjować i może nie będę musiał zamawiać kompa przez neta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zasilacz na coś mocniejszego, np. Corsair 450W czy Tacens 480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...