bziumak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam, Poszukuje sterowników do Soundblaster Live! 5.1. Na stronie Creativa są tylko update'y. Jeśli ktoś z was wie skąd mogę je ściągnąć sterowniki, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 A jaki to model? Jest napisane w rogu na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Soundblaster Live! 5.1 Digital - SB0220 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Polecam forum creativa , tam masz linki do wszystkich obrazow cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Na forum creativa znalazłem odpowiedni wątek, ale sterowników nie. Niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Spoko spoko juz wiem co to za truteń. Bedziesz miał straszny problem z nim bo chyba żadne nie pasuja do niego stery i trzeba wpisac do ini liniję aby rozpoznało Twojego SB 0220. Ja spędziłem z 30 minut i znalazlem rozwiazanie tego problemu , wlasnie szukam w razie jak znajde to dam linka ;). Check this !!! http://forums.creative.com/creativelabs/bo...essage.id=27211 Dasz radę. Edytowane 11 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 @Gregor1230: Dzięki za pomoc, dzięki Tobie karta wydaje z siebie dżwięki. Z forum Creativa ściągnąłem patcha do sterowników, i sterowniki (obraz) do Audigy 2 Value. Użyłem patcha wszystko się zainstalowało, dźwięk jest. Problem w tym, że oprócz Diagnostyki żadne sterowniki nie działają. Domyslam się, że to wina sterowników Audigy ale z drugiej strony dedykowanych do SB Live! 5.1 Digital nie znalazłem. Jeśli macie jakieś pomysły będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 na moim Live! 1024 bez problemu działały zmodowane stery NGO: http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&a...e&dwn_id=20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziumak Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 @_Dugi_ : dzięki za sterowniki, przeinstalowałem i wszystko działa. Niestety po instalacji sterowników NGO driver zainstalował się jednak dalej nie ma żadnego panelu sterowania, żadnych ustawień, nic. Coś źle zrobiłem czy tak powinno być ? Może powinienem zainstalować sterowniki NGO na poprzednie, te które instalowałem od Audigy 2 Value ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) niestety ale są to same sterowniki. o ile dobrze pamiętam panel można było uzyskać instalując Live! DriverPack a potem upgrade do NGO... jaki będzie efekt po instalacji na te z A2V to nie wiem ;) ewentualnie może znajdziesz jeszcze coś ciekawego tutaj: http://www.station-drivers.com/page/sblive-audigy.htm Edytowane 14 Listopada 2007 przez _Dugi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Ja do SB0220 i SB0060 używam sterów od Creative'a i jakoś pod XP Home SP2 nie mam problemów. Plik LiveDrvUni-Pack(ENG).exe ok. 23MB Edytowane 14 Listopada 2007 przez DeTe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...