Ghazi Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Witam! Dokopałem się przez wyszukiwarkę do tematu o zegarkach, ale primo nie "sportowych", secundo tamten temat stracił rację bytu i spadł w odmęty forumowej otchłani. Ale do sedna: Szukam zegarka do pływania (w 90%) i ew. biegania. Może być obleśny, różowy itp, nie będę w nim paradował do teatru. Byleby: 1. Miał duży, czytelny cyferblat 2. Posiadł coś w rodzaju stopera, który odmierza ustawiony czas - np. 1minuta na przepłynięcie 50m, następnie zegarek brzęczy lub wibruje (ciężko przecież patrzeć na zegarek podczas pływania, a tym bardziej naciskać przyciski), potem 20 sek na odpoczynek, brzęczenie i tak w kółko. 3. Rzecz jasna gumowy/plastikowy pasek (słyszałem, że stricte do pływania są także na rzepy) 4. Wodoszczelny :lol: No i cena... Jeśli ma coś idealnie pasować, być miodzio, idealne i jeszcze jazzy, to 250zł mógłbym znaleźć. No ale oczywiście tańszym nie pogardzę. Czekam na propozycję od podwodnych fachowców i fachowczyń :) EDIT: Otarł mi się o uszy taki wynalazek, który zatrzymuje / startuje (wedle ustawień) czas po przepłynięciu jednego basenu - na zasadzie mocniejszego dotknięcia ręką ściany. Wiadomo coś komuś na ten temat? Edytowane 11 Listopada 2007 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Nike Triax 42 Chyba najbardziej zaspokoi Twoje potrzeby :) Edytowane 11 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Casio WS-110H cena 174zł po 5 latach pękł mi pasek (może od chloru i słonej wody, ale to aż 5 lat!) po za tym wytrzymał dziesiątki skoków do wody, jest świetny. ma timer na 2 czasy lub stoper z 10 czasami docelowymi (5 sekund przed osiągnięciem czasu pika a potem jeden długi pik) fajne podświetlenie (same cyferki na zielono) gwarancja 6 lat po 5 latach bateria wciąż działa i nie wymaga wymiany. Edytowane 11 Listopada 2007 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 szukaj sobie gshocka... to sa niezniszczalne zegarki :) moj zaraz bedzie mial 10 lat i raz zmieniane baterie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miedzix Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 Witam, Odswieżam temat. Czy autor, może znalazł odpowiedni zegarek ? Jeśli tak to prosze aby się pochwalił jaki wybrał ;) A jeżeli nie, to prosze o jakieś dalsze wskazówki odnośnie zegarków takich o jakie pytał autor. Oczywiście w miarę rozsądnej cenie. Z góry dzieki. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...