eXcore Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam forumowiczów. Zwracam sie do Was z prośbą o polecenie pewnego produktu. Mianowicze poszukuje budżetowej MoBo pod socket 939. Skladam kompa typowo jedynie to netu i gg ;) Wymagania moje zwględem MoBo: - socket 939 (ma docelowo wspolpracowac z venicem 3000+) - dobrze jakby posiadala zintegrowana grafike, jezeli nie ma to musi posiadac port AGP - nie musi posiadac zintegrowanego dzwieku, sieci ani portów sATA - Format plyty ATX, lub miniATX Interesuje mnie to aby wydac jak najmniej na te plyte. Czy mozecie cos polecic koledzy ? Bo szczerze to ciezko mi bylo znalesc tak ubogą MoBo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Jakiś biostar albo foxconn jak znajdziesz. Chyba że DFI Infinity RS482, jest mATX, grafe ma, świetne oc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...