kocurek Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 ponieważ hiszpania jest mocno zacofana w temacie komputerów mam do dyspozycji tylko stronę tej firmy która ma oddziały w moim mieście, http://www.appinformatica.com/placas-base-amd.htm myślę o Asusie m2n-esli lub m2r32-mvp reszta to będzie athlon 4000+ lub 5000+ , 2x1GB ramu kingston i 8800gts chodzi o stabilnośc i lekkie podkręcenie będę wdzięczny za wszelkie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Jezeli chcesz krecic, to te mobasy zbytnio sie nie nadaja.M2N-e sli jest plyta bardzo stabilna,ale ma ubogi bios.Z tego co widze jest tez Asus ten ktorego mam w sygnaturce,a nim mozesz sie zainteresowac. Hmm... wyboru zbytnio nie ma w tym sklepie A proca bierz 4000+,wykrecisz go bez problemu do poziomu 5000+ Tak w ogole to czemu nie intel? Edytowane 12 Listopada 2007 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 a deluxe nie bedzie miał takiego samego biosu jak zwykła wersja? bo bajery z deluxe nie są mi za bardzo potrzebne. pamięci moge zmienić na corsair value xms2 pc800 - chyba powinno być lepiej? a Intel chyba by mnie wyniósł więcej, no i za bardzo nie wiem co wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja bym mimo wszystko wzioł E2600 i do tego płyta na P31. Wyjdzie podobnie cenowo. Grafike weź 8800GT. Troche droższa ale o niebo wydajniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...