mog123 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam, mam zamiar kupic DC E2140 i to tego plytke ktora pozwoli mi go podkrecic do 2,8. Na plytke nie chce przeznaczyc wiecej jak 250 zl + wysylka Plytka musi miec zintegrowana grafike, ewentualnie moze byc bez ale to jest naprawde ewentualnosc. moze byc naprawde minimalna, nie mam duzo podzespolow, dodatkowa sieciowka na PCI + karta graficzna na PCI-E mi wystarczy, to chyba tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 gigabyte p31 - bez integry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 + jakiś X300 z allegro, trochę dołożysz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mog123 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 wolalbym cos z nVidii ;) Cos tanszego od tej p31 nie dostane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Tańszego, a godnego, raczej nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 A czym się różni GB GA-P31-DS3L od GA-P31-S3L? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Kondziorami, DS3L ma wzmacniane czy coś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...