beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Tak jak w temacie, mam kupić rodzinie jakiegoś lapa do 1,5k. Chcą mieć oryginalnego Wina, żeby jakoś wyglądał i się nie rozleciał, i ma mieć taką grafikę, żeby szły Sims 2 :lol2: (siostra) Pozdrawiam i czekam na propozycje Beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 za 1500 to widzę jedynie Acer'a Extensa 5220, ale on jest z linuxem [; za to sprzęt nowy i z 2-letnią gwarancją, właśnie piszę z niego tego posta, a lapka zamówiłem mojej pannie sims 2 na laptopie za 1,5k? zapomnij... imho do 2k żadnej grafy nie uświadczysz w lapku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddmar Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) parę miesięcy gwary, dobry stan i obsłu Czyli nie koniecznie nówka.. Celuj w IBMa T40/T41 albo jakiegoś HP ew Asus. Edytowane 12 Listopada 2007 przez ddmar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 za 1500 to widzę jedynie Acer'a Extensa 5220, ale on jest z linuxem [; za to sprzęt nowy i z 2-letnią gwarancją, właśnie piszę z niego tego posta, a lapka zamówiłem mojej pannie sims 2 na laptopie za 1,5k? zapomnij... imho do 2k żadnej grafy nie uświadczysz w lapku Nie musi być nowy przyjacielu, poza tym dzięki za Acera ;] Patrzyłem IBM T40/T41, Delle D600, mam teraz otwartego IBM'a R50 i właściwie jedno pytanie - będą na tym Sims 2 śmigać :huh: ?? Jeśli tak to biorę, przypomnę - grafiki to R7500 i R9000 (każda z własną pamięcią) i dochodzę do wniosku, że jak na GF2 chodziło to i tu zadziała :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 jak kiedyś miałem della d600 to nfs underground na tym śmigał bardzo miło. Nie wiem jakie wymagania mają simsy ale powinny chodzić. Ja polecam d600 albo hp nc6000, tylko wersje z prockami 1,6 lub wyższe (dothan z 2mb cache). Widziałem na allegro że dają na to kilkumiesięczne gwarancje. Co do systemu to widziałem też takie z windą ale mało, musisz dobrze poszukać albo poprostu dokupić windowsa i już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_PC Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Z tym windows do używanego laptopa to raczej lipa bo dostajesz tylko naklejkę na spodzie obudowy a klucz będzie działał tylko z odpowiednią wersją językową. Na swoim D600 mam naklejkę, próbowałem wpisać ten klucz przy instalacji i nie zadziałało. No ale może za mało próbowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Na swoim D600 mam naklejkę, próbowałem wpisać ten klucz przy instalacji i nie zadziałało. No ale może za mało próbowałem :) na moim miałem podobnie, próbowałem mocno i też nie zadziałało :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaz Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie musi być nowy przyjacielu, poza tym dzięki za Acera ;] może głupie pytanie, ale nie znam się, Acery takie złe są? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 No ja o nich słyszałem, że słabo wykonane, niewytrzymałe - podziękuję, nowy być nie musi Znalazłem swojego wybrańca - NC6000 od HP, bez systemu będzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 na moim miałem podobnie, próbowałem mocno i też nie zadziałało :-| Do delli jest płyta preinstall z własnym kluczem do całej serii, która zawiera windowsa, sterowniki i soft dell. Co do instalacji z płyty z samym wndowsem to klucz zadziała jeśli jest to zwykła wersja oem, nie corporate, która jest w polsce bardzo popularna:) i nie retal... Oryginalne płyty preinstall oem można kupić za 20-30 zł (często na allegro) Co do NC6000 to grafika R9600 jest dużym plusem, aczkolwiek ten model ma często problemy z płytą głowna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...