mikaelus Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zobaczcie sami! http://members.shaw.ca/delajara/NationalIQs.html Ej, no nie jest tak źle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Bo w Holandii można zielsko palić i dlatego tacy mądrzy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 heheehhe Polacy jednak nie takie glupki hehe nie na darmo sie mowi "Polak potrafi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Qrde zrobił bym sobie taki test. Tylko jak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Qrde zrobił bym sobie taki test. Tylko jak :? hmmm, znajdz w necie test, i sobie go zrob :P Zaden problem. Tylko chyba ciezko znalezc. Ale zaraz poszukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ej, niemało takich testów chyba jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Polacy na 3 miejscu... ZAJEBICHO !!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Qrde zrobił bym sobie taki test. Tylko jak :? hmmm, znajdz w necie test, i sobie go zrob :P Zaden problem. Tylko chyba ciezko znalezc. Ale zaraz poszukam. Robienie testow programikami jest ało wiarygodne, w Lo w konkursie szkolnym wygrałem darmowe testy na IQ :) (normalnie sie placi kolo 30-40 zeta chyba), dlugo dosyc trwały jakos miedzy 2 a 3 godziny w osrodku-poradni ksztaucenia, czy jakos tak, ale poszło lepiej niz myslałem bo miałem 112 ( sondzilem ze bedzie duzo gozej bo w szkole mierne oceny mialem, ale to dlatego ze nsie nieuczylem :D ) w tabeli wynikow srednia ilosc punktow przecietnego czlowieka wynosi 95, wiec warszawiacy to nieźli spryyciaze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No nieżle nieżle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Qrde dzieki MicJes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 eeeej, to ja mam iq wyzsze niz kazda srednia ;] test robiony w poradni ofkoz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Kiedys robilem test u psychologa i mialem cos kolo 125 ale to bylo dawno temu i niedlugo chyba znowu sie wybiore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie linczujcie mnie - w piatek bylem w poradni i mam 127 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja mialem robiony i mam 138 czy jakos tak nie pamietam ,ale zrobilbym se jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 qrde gdzie go mozna zrobić? i co to trzeba zrobić?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 yyyyy....jaki test ??? IQ 30 :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 yyyyy....jaki test ??? IQ 30 :lol: 8) bez urazy, ale IQ 30 to homiki mają :D , cos nietak z Tym testem corobiłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja mialem robiony i mam 138 czy jakos tak nie pamietam ,ale zrobilbym se jeszcze raz siedze ci na ogonie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A ja mam 130 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Francja ostatnia :) No cóż.....nie jest to wielkie odkrycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Czechoslovakia Bratislava 100.4 To chyba jakies stare :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jakoś nigdy nie robiłem testu w poradni. Będę musiał się kiedyś przejść. A tak BTW, to ile jest max - jeśli w ogóle jest max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No byli ludzie ze 180 i wiecej. A max to mi sie kojarzy liczba 300... Btw. Czytalem (z glupiego zrodla ale co tam), ze jesli IQ jest wysokie, wcale nie oznacza to "madrosci" danej osoby, bywa tak, ze osoby o baaardzo wysokim IQ nie moga sobie poradzic w zyciu codziennym z najprostszymi czynnosciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Btw. Czytalem (z glupiego zrodla ale co tam), ze jesli IQ jest wysokie, wcale nie oznacza to "madrosci" danej osoby, bywa tak, ze osoby o baaardzo wysokim IQ nie moga sobie poradzic w zyciu codziennym z najprostszymi czynnosciami Bo jest róznica miedzy "madroscią" a "inteligencją". No jestesmy na czele europejskiej stawki ale jakos nie widac tego w zyciu codziennym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 yyyyy....jaki test ??? IQ 30 :lol: 8) bez urazy, ale IQ 30 to homiki mają :D , cos nietak z Tym testem corobiłes nie wiem jak z twoim IQ, ale to mial byc zart :wink: bez urazy, oczywiscie ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Bo IQ wcale nie sprawdza twojej wiedzy czy umiejętności, tylko jest to zazwyczaj kilkanaście zadań które niejako mają określić typ człowieka jego osobowość predyspozycje szybkośc kojarzenia itp. Najwięcej w polsce (z badanych osóB) miała taka panienka która w wieku 14 lat zdała maturę. 189 IQ o ile dobrze pamiętam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Bo IQ wcale nie sprawdza twojej wiedzy czy umiejętności, tylko jest to zazwyczaj kilkanaście zadań które niejako mają określić typ człowieka jego osobowość predyspozycje szybkośc kojarzenia itp. Najwięcej w polsce (z badanych osóB) miała taka panienka która w wieku 14 lat zdała maturę. 189 IQ o ile dobrze pamiętam . Muszę się poprawić , bo ktoś mi zarzuci że nie wiem o czym pisze Zazwyczaj wysoki IQ mają erudyci , czyli osoby uzdolnione w wielu dziedzinach.Nie polega to na ich nie przeciętnej wiedzy lecz na sposobie udzielania odpowiedzi , i wysnuwaniu trawnych wniosków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zobaczcie sami! http://members.shaw.ca/delajara/NationalIQs.html Ej, no nie jest tak źle :D kurcze ten test robil chyba woj Sam bo francuzi wypadaja najgorzej :wink: :lol: :lol: to ze holendrzy maja pierwsze miejsce to wynik nalogowego wypalania ziela w tym depresyjnym kraju :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja mam 125 :P znalazlem na www jakis test z mensy, zrobilem i mam :). 1y raz cos takiego robie w pelnym skupieniu itd i wyszlo OK :) (a przedtem duzo testow nie robilem no i jeszcze pozno jest :) juz druga A.M. :P ) NIe jestem geniuszem ale moze byc :P. Zreszta te testy ti bardzo fajna sprawa :) umysl sie ksztaltuje przez to :P. Jak chcecie moge dac linka :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja z zupełnie innej beczki Jak się chamstwo mierzy :?: :lol: Jeżdżę samochodem i normalnie momentami krew mnie zalewa. :evil: co raz więcej beretów jeździ Podejrzewam, że w takim porównaniu chamstwa, Warszawa byłaby na ostatnim miejscu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...