Gość cwaniak0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Głównie chodzi mi o posiadaczy neo 1024 jaki macie ping jak gracie w jakas gre przez neta ???? Bo szukalem po internecie i nigdzinie nic nie pisało,a ze jestem hardcorowym graczem jest to dla mnie ważne !!!??? Mam zamiara se kupić nesotrade 1 mb/s odpowiedzcie mi ba ponizsze pytania: 1.Czy jeśli biore sobie pakiet startowy ethernet to kabel podpina sie pod plyte glowna (czy każdy komputer ma wejscia Ethernet) czy montuje sie karte sieciową ??? 2.Jakie są pingi w grach np. CoD 2 Multiplayer, C-S ?????? Czy jak się bierze neostrade to oni od razu daja modem czy ta karte sieciowa czy lepiej kupic swoj ????? Edytowane 12 Listopada 2007 przez cwaniak0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Ogolnie pingi sa bardzo dobre ale ostatnio neo w calej polsce sie sypie. Zajrzyj na forum.neostrada.info. Wiekszosc osob skarzy sie teraz na pingi w okolicach 500ms. U mnie jest to samo. Mam nadzieje ze niedlugo wszystko wroci do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Sam mam Multimo, niby to samo. Tydzień albo dwa gdy jeszcze miałem CS 1.6 na dysku, pingi były dużo poniżej 60ms. Z kolei dzisiaj, znajomy mi się skarżył, że na swojej Neostradzie 512 ma powyżej 150ms... Edytowane 14 Listopada 2007 przez ^goku^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...