P3ch Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Szanownych Panów, mianowicie mam taki problem, znajomy przyniusł mi do serwisu takiego laptopa jak w tytule tematu i mam problem z tym haslem na biosa, co fakt systemik udalo mi sie zainstalowac bez problemow ale chcialem jeszcze usunac te haslo biosu. Co fakt papierów nie ma na tego laptopa ponieważ został przywieziony z niemiec kupił go znajomy tam od jakiegos handlarza niewiadomego pochodzenia, można jedynie sie domyślić z jakich rąk ten laptop jest. Czy dało by się odczytać te haslo jakoś z poziomu systemu windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 bez szans:) jedynie zostaje serwis hpka ale z takim z niewiadomego pochodzenia sprzetem bym tam nie podjezdzal mozan sprobowac na necie hasla uniwersalne znalezc ale male szanse ze zadziala zreszta nie wydaje mi sie zeby to byl jakis spory problem, wkoncu biosy w laptopach nic przydatnego nie maja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 takie hasła są zapisane w pamięci eprom więc musisz się dowiedzieć który to układ (może znajdziesz go po otwarciu lapka), wyjąć/wylutować i zresetować w programatorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Co wy tu popieracie ZŁODZIEJSTWO?! Jak ktoś nie ma papierów na lapka i nie zna hasła to małe szanse na to, żeby papiery spłoneły mu w pożarze, a stres wywołał utrate pamięci itp.. Jumane kurestwo pewnie! Policja też czyta to forum. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...