fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 czytałem o zmianie gf 2 na quadro ale co to daje w grach bęedzie lepiej czy co?? mam to co na dole w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Wersja quadro jest dla grafików (amatorów ;)).nie ma sensu /.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 aha czyli do gier to nie ma co zmieniać nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 aha czyli do gier to nie ma co zmieniać nawet Nie warto- kopa dostają aplikacje w stylu 3dMaxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 mnie obchodzą gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 No to Ci napisałem, że nie warto i poparłem to argumentem. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Chcesz dostać kopa w grach to zmień grafę :wink: Mówię poważnie z twojego wyniku w 3dmarku wynika żemasz grafę z 64 bitową szyna pamięci :cry: A na tym gry zabardzo nie będą chodziły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 niestety wiem ale mnie nie dobijaj kupię sobie narazie na allegrohf 4 mx 440 se a swojego dziada opylę to narazie ale później może radek 9500 pro w wakacje możeniestety wiem ale mnie nie dobijaj kupię sobie narazie na allegrohf 4 mx 440 se a swojego dziada opylę to narazie ale później może radek 9500 pro w wakacje może Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 niestety wiem ale mnie nie dobijaj kupię sobie narazie na allegrohf 4 mx 440 se a swojego dziada opylę to narazie ale później może radek 9500 pro w wakacje możeniestety wiem ale mnie nie dobijaj kupię sobie narazie na allegrohf 4 mx 440 se a swojego dziada opylę to narazie ale później może radek 9500 pro w wakacje może to juz lepiej zacznij teraz zbierac kase , a nie kupuj tego GF'a :lol: - szkoda kasy - mowie ci - czekaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nie szkoda kasy bo sprzedaje starego mam pare zeta i ma lepszą kartę ze dwa razy no i poztym chodzi mi o tv out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Ehhh, GF4MX to ja też bym nie brał... Trochę tak głupio, pomijając że nvidia ma kłopoty to jeszcze produkt jest chyba najbardziej kijowy... Karta dwa razy lepsza - owszem, ale pokaż mi taką, która nie jest. Ludzie spierają się, co jest lepsze: GF2MX200 czy TNT2??? Też bym ci radził poczekać, mimo iż myślę, że wiesz, co robisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 słucha czekam na nowe gry ale z taką kartą za pasem to mi się krwe gotuje ja narazie powiem tyle kupuję ją na jakieś 2-3 miechy żeby było jak pograć w nowe gry ojciec obiecał mi że kupi mi jakąś lepszą za 600-700 zeta ale dopiero pod lato więc narazie mam szansę na coś lepszego więc szkoda by było zmarnować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 a wiesz że gf4mx 440 SE jest to taka sama karta jak fg4mx 420?Nie kupuj nigdy gf'a z SE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 tak al ema ddr a po zatym wolę mieć na ddr 400 mhz może nawet 450-70 jak podkręce niz na tym gf 2 mam ledwo 190 mhz tak al ema ddr a po zatym wolę mieć na ddr 400 mhz może nawet 450-70 jak podkręce niz na tym gf 2 mam ledwo 190 mhz i wiem o co ci loto ale kolega matakiego i nawet gry mu chodzą ale to przejściowo tak jak pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Nie wiem ile masz kasy ale jak nie chcesz drugi raz umoczyć to zrezygnuj z gf4mx .W tej cenie plecam :P r9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 ja nie umoczam kupuję go za 200 zeta i nie mam kasy na nic innego i zależy mi na tv out pogadamy za 3-5 miesięcy jak będę miał w zapasie radka 9500 pro :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...