Gość cwaniak0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Wydrukowałem sobie tylko pare zdjęć i miałem więcej niż połowa kolorowych tuszów i ostatni gdy chciałem sobie wydrukowac wypracowanie to mi komunikat wyskakuje ze nie ma tuszów kolorowych i nie moge nic wydrukowac puki nie kupie sobie tuszów.Czy możecie mi jakoś pomóc znacie na to jakiś sposób albo jakieś rady macie ???? Ostatnio myślałem żeby wyjmować tusze z drukarki to nic nie zniknie co sądzicie o tym pomysle ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Producent na starcie daje tylko symboliczną ilość tuszów kolorowych i tu tkwi problem, trzeb porostu kupić pojemniczki z kolorowym atramentem i będzie wszystko OKi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Jesli nie chesz wydac fortuny na tusze to mozna je napełniac. Do tego od przodu w tuszu jest wziernik i wystarczy go zakleic kawałkiem czarnej tasmy i juz pokazuje full tusze. (pojemnik nawet startowy ma w sobie jeszcze sporo tuszu który jest tak naprawde niewykorzystany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 podłączę się pod temacik czy można stare kardridże (oryginalne) z 130C sprzedać gdzieś? ewentualnie gdzie i za ile? Kraków preferowany:) dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 U mnie również tusz praktycznie zniknal :/ MIalem kolorow po poł kazdego, zaczela drukarka czyscic i ju zmam zoltego prawie wcale wtf ? Mam nadzieje ze moje zamowione ActiveJety nie pojda tak szybko bo sie pogniewam grrrr Spookie Jestes pewien ze juz bedzie lepiej i ze to producent takie tusze dal ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonybandit Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Do tego od przodu w tuszu jest wziernik i wystarczy go zakleic kawałkiem czarnej tasmy i juz pokazuje full tusze. (pojemnik nawet startowy ma w sobie jeszcze sporo tuszu który jest tak naprawde niewykorzystany) Czy ktos moglby wrzucic fotki co dokladnie trzeba zakleic??. Sprawilem sobie ostatnio Brotherka 350c ale mialem full drukowania skonczylem niebieski i zolty tusz w 1 dzien teraz leci 2 dzien na zamiennikach active jeta ale magneta pokazuje znowu niski poziom :cry: Mam jescze pytanie odnosnie zamiennikow . Zauwazylem bowiem ze w orgnalnych nabojach na samej gorze jest chyba odpowietrznik a w zamiennikach activejeta tego nie ma , czy moze z tego powodu cos zlego sie stac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czy ktos moglby wrzucic fotki co dokladnie trzeba zakleic??. Sprawilem sobie ostatnio Brotherka 350c ale mialem full drukowania skonczylem niebieski i zolty tusz w 1 dzien teraz leci 2 dzien na zamiennikach active jeta ale magneta pokazuje znowu niski poziom :cry: Mam jescze pytanie odnosnie zamiennikow . Zauwazylem bowiem ze w orgnalnych nabojach na samej gorze jest chyba odpowietrznik a w zamiennikach activejeta tego nie ma , czy moze z tego powodu cos zlego sie stac ? W zamiennikach moze byc potrzeba zerwania tasmy z odpowietrznika. Zamienniki maja troche inaczej zrobiony pojemnik i dziurka odpowietrznika znajduje sie z przodu pojemnika. Jesli bede miał gdzies taki pojemnik to zrobie zdjecie i pokaze co i jak, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...