Yamnick Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam! Szukam naprawde mobilnej myszki do lapka z siga i bardzo zainteresowała mnie poniższa oferta: http://allegro.pl/item264439134_okazja_mys...se_rj316aa.html Jednak ponieważ nie miałem nigdy z takim urządzeniem styczności chciałbym zasięgnąć opinii forumowiczów ad. tego wynalazku - więc piszcie jeśli ktoś coś może powiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Jak dla mnie to ergonomia tego wynalazku jest zerowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Z tym akurat jestem się w stanie zgodzić - jednak chciałbym dowiedzieć się czy może ktoś używał tej mych choćby przez kilka chwil... Ewentualnie może mógłbyś polecić coś w zamian - najlepiej w nie wyższej cenie niż 100 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...