sellah Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Procesor : Intel Pentium Dual Core E6750 Płyta Główna : MSI P6N SLI-F v2 Pamięć Ram : Goodram 2x1GB 800Mhz Karta Graficzna : 2x Palit 8800GT 512MB Zasilacz : OCZ GameXStream 600W HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS Napęd : Pioneer DVR-212D SATA Ot, zestaw z przyklejonego tematu, tylko inny procesor. Zastanawialem sie tez nad mniejszym dyskiem (200GB - ponizej tego chyba nie oplaca sie kupowac?) i slabszym zasilaczem (500-550W) tylko nie wiem czy wszystko bedzie w porzadku. A, i jeszcze jak ktos moglby uzyc czarodziejskiej kuli i powiedziec na ile mniej wiecej KOMFORTOWEGO grania starczy taki zestaw, bylbym wdzieczny. Edytowane 13 Listopada 2007 przez sellah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zestaw bardzo dobry, tyle, że jest Core2Duo E6750 ;). Ale to tylko taka kosmetyka. Zasilacz do 2x 8800GT powinien mieć te 600W, a HDD jest najbardziej opłacalne w swojej cenie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zestaw bardzo dobry, tyle, że jest Core2Duo E6750 ;). Ale to tylko taka kosmetyka. Zasilacz do 2x 8800GT powinien mieć te 600W, a HDD jest najbardziej opłacalne w swojej cenie ;).Nic dziwnego, w koncu to ni mniej, ni wiecej Twoja lekko zmodyfikowana propozycja. Mowiac najbardziej oplacalne masz na mysli 320, tak? Stockowe chlodzenie starczy? Nie planuje nieziemskiego o/c. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Twój zestaw uważam za bardzo dobre dostosowanie do swoich potrzeb ;). Po prostu ta 320 będzie bardzo opłacalna. Miałem ten sam dylemat - pierwotnie miałem wziąć 200GB, ale jak zobaczyłem ile wystarczy dopłacić do 320GB - wziąłem 320GB ;). Jak nie planujesz nieziemskiego OC, to BOX wystarczy, ale jeżeli zależy Ci na ciszy, to bym zmienił wiatrak na AC Freezer 7 Pro PVM (65 zł w ESC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Twój zestaw uważam za bardzo dobre dostosowanie do swoich potrzeb ;). Po prostu ta 320 będzie bardzo opłacalna. Miałem ten sam dylemat - pierwotnie miałem wziąć 200GB, ale jak zobaczyłem ile wystarczy dopłacić do 320GB - wziąłem 320GB ;). Jak nie planujesz nieziemskiego OC, to BOX wystarczy, ale jeżeli zależy Ci na ciszy, to bym zmienił wiatrak na AC Freezer 7 Pro PVM (65 zł w ESC).Ok ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 moim zdaniem to bezsens brac 2 8800gt bo duze wzrostu wydajnocsi nie bedzie a jak ten tysiac zatrzymasz i jak wyjda nowe karty sprzedasz ta i kupisz o wiele lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 moim zdaniem to bezsens brac 2 8800gt bo duze wzrostu wydajnocsi nie bedzie a jak ten tysiac zatrzymasz i jak wyjda nowe karty sprzedasz ta i kupisz o wiele lepsza :)Z sensem. Coraz więcej gier to obsługuje, a w cenie jednego 8800GTX, masz 2 karty , z których jedna po o/c się z nim bije, czyli > może być miodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 2x 8800GT przebiją po OC 2x8800Ultra. A czym Ty kierowałeś się kupując X1300Pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sellah Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Ok, jeszcze teraz jakby ktos mogl powiedziec na ile mniej wiecej wystarczy taki zestaw bylbym zobowiazany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Wrozek na forum aktualnie brak. Ale zły nie jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 2x 8800GT przebiją po OC 2x8800Ultra. A czym Ty kierowałeś się kupując X1300Pro ? nie mialem neta i nie mialem sie kogo poradzic :wink: ale jedna 8800gt na razie spokojnie mu starczy a jak wyda nowe grafy ta to sprzeda i ten zostawiny tysiac dolozy i bedzie mial lepsza karte :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...