streetspy Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam! Niedawno kupiłem laptopa hp pavilion dv6359ea sprowadzany zza granicy. Miał zainstalowaną Vistę wiec ja usunalem i wgralem xp home. Nie umiem sobie poradzić z wgraniem quickplaya. Czy może ktos z Was wie skąd można ściągnać instalke i jak ja zainstalowac potem by po wcisnieciu niebieskiego przycisku wlaczal sie quickplay, bez koniecznosci uruchamiania systemu? Nie mam żadnych płytek z oprogramowaniem od hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 streespy u mnie po naciśnięciu Quicka czy DVD komputer się uruchamia, gdzie jest ta opcja żeby system tego nie robił, a player ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojrak6 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 WItam Kupilem HP DV6640ew, i mam to samo ytanie jak zrobic zeby sie wlaczal QP a nie caly system ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) u mnie jest tak samo a mam viste taka jak po zakupie wiec chyba tak jest :) Edytowane 17 Listopada 2007 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 no to ktoś wie o co chodzi ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...