pci Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Witam, niemoge zainstalować owej drukarki (dodam ze chodziła kilka miechów ale byłem zmuszony zrobić reinstalke) i za nic nieidzie jej zainstalować, od tamtej pory w ciągu 2 dni ze 3x reinstalowałem system i nic dalej to samo. Wszkkakuje taki komunikat ''Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale system nie może go rozpoznać..." Prosze o pomoc bo juz z tym głupieję:/ link do obrazka http://img116.imageshack.us/my.php?image=brotherak9.jpg Edytowane 13 Listopada 2007 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Czy nikt niejest w stanie pomóc prosze o jakieś chociaż "chyba" bo ja juz niemam pomysłów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 1. Łatki do systemu. 2. Wystarczy postępować zgodnie z instrukcją która jest dodana do urządzenia, jeżeli tak nie działą to wychodzi na to że urządzenie jest niesprawne a może masz uszkodzony port USB :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Dzięki za sugestie ale to nie to <_< 1.System z sp2 i wszystkimi łatkami 2. Postępuje zgodnie z instrukcją, ale to nie to <_< -próbowałem na wszystkich portach i na każdym to samo, a na wszystkich chodzą pendrive, mp3, i modem. Jak zarazie udało mi sie uruchomić ja i działa ale zainstalowała sie dzięki temu ze w tym samym momencie co ja podłączam podłączyłem terz mp3 :blink:, wiem ze to dziwne ale pomoglo. Robiłem 5reinstalek raz terz mi sie ja tak udało uruchomić i zainstalować(terz dzięki mp3) chodziła z 2 dni potem znowu ten komunika i lipa i dalej zabawa :angry:, Teraz juz chodzi z 3 dzień ale założę sie ze przepnę tylko pod inne usb i sie to znowu pojawi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...