Skocz do zawartości
pci

Problem Brother 130c

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niemoge zainstalować owej drukarki (dodam ze chodziła kilka miechów ale byłem zmuszony zrobić reinstalke) i za nic nieidzie jej zainstalować, od tamtej pory w ciągu 2 dni ze 3x reinstalowałem system i nic dalej to samo. Wszkkakuje taki komunikat ''Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, ale system nie może go rozpoznać..." Prosze o pomoc bo juz z tym głupieję:/

Dołączona grafika

link do obrazka

http://img116.imageshack.us/my.php?image=brotherak9.jpg

Edytowane przez pci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za sugestie ale to nie to <_<

1.System z sp2 i wszystkimi łatkami

2. Postępuje zgodnie z instrukcją, ale to nie to <_<

-próbowałem na wszystkich portach i na każdym to samo, a na wszystkich chodzą pendrive, mp3, i modem.

Jak zarazie udało mi sie uruchomić ja i działa ale zainstalowała sie dzięki temu ze w tym samym momencie co ja podłączam podłączyłem terz mp3 :blink:, wiem ze to dziwne ale pomoglo. Robiłem 5reinstalek raz terz mi sie ja tak udało uruchomić i zainstalować(terz dzięki mp3) chodziła z 2 dni potem znowu ten komunika i lipa i dalej zabawa :angry:, Teraz juz chodzi z 3 dzień ale założę sie ze przepnę tylko pod inne usb i sie to znowu pojawi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi