capone Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Problem wygląda następująco. Aparat nagrywa filmy ale bez dźwięku, w instrukcji na ten temat niewiele znalazłem. Według sprzedawcy aparat nagrywa z głosem. Czy rzeczywiście tak jest i czy mam podstawy do reklamacji ? Za każdą formę pomocy był bym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zdecydowanie bardziej temat będzie pasował do fotografii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_ Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Witam. Mam zamiar kupić ten aparacik. I mam pytanie, czy udało sie rozwiązać problem z dzwiekiem przy nagrywaniu filmów?? i jeszcze jedno... jak aparat radzi sobie z kartami pamieci? na innch forach wyczytałem ze zawiesza sie przy kartach 1GB lub innych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...