Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem takiego ! Mi się kręcił na 1133 na fsb 133 i był full stabil ! Na wyższych się wieszał :cry:

Teraz mam Duron 1Ghz z AHLCA 0152 ! I jest suuupper :D ! Chodzę na 1266 na fsb 133 bez dźwigania Vcore ! Uruchamia się nawet na 1400 ! 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rppwniez mam durnia 1Ghz z serii AHHAA. Mooj sie kreci raczej slabo.Wstaje max na 1240. Niestety nie idzie na fsb 133. Chlodze go CoolerMasterem HCC-002 (miedziak + wentyl 7000 obr/min). 1200 dla tych duronoow to teoretyczne maximum - z serii AHHAA wychodzily jeszcze ostatnie z durnioow 1200 (wspoolczuje nabywcom:).

Aha:moje MOBO to MSI K7T Turbo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi AHHAA D1000 poszedł na 12x105=1260, ale niestety mało stabilnie- obecnie działam na 11,5x105=1207,5 [zgłasza się 1206]- 100% stabilności. Moja płyta niestety nie wspomaga 133 (VIA KT133)- w/w na miedzianym coolerze 5000 obr/min, temp. 47-49 przy max obciążeniu w te letnie dni. A może ktoś napisz jak mu się kręci jakiś D1200 i z jakiej serii i na jakiej płycie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde u mnie sie nie da mnoznika polowek ustawic nie wiem czemu, znaczy sie da sie w biosie ale nie dziala ustawie 10,5 i jest 10, ustawie 11,5 i jest 11 , moze niedokladnie jakis mostki zamalowalem, moze to byc od tego, a moze ta plyta juz taka jest, myslalem ze juz tak jest z KT133 i Dmorgan ale u ciebie muwisz da sie polowki wiec czyzby tylko z Abit KT7 tak bylo, ma ktos ta plyte i da sie polowki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde u mnie sie nie da mnoznika polowek ustawic nie wiem czemu, znaczy sie da sie w biosie ale nie dziala ustawie 10,5 i jest 10, ustawie 11,5 i jest 11 , moze niedokladnie jakis mostki zamalowalem, moze to byc od tego, a moze ta plyta juz taka jest, myslalem ze juz tak jest z KT133 i Dmorgan ale u ciebie muwisz da sie polowki wiec czyzby tylko z Abit KT7 tak bylo, ma ktos ta plyte i da sie polowki?

Zamaluj jeszcze raz.Sam tak kiedyś miałem ale jak zamalowałem pnownie to pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...