Black Raider Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam zamiar sciagnac simlocka ze swojej nokii i dowiedzialem sie ze jest to mozliwe bez mozliwosci podlaczania do kompa przez kabelek. Podobno odbywa sie to na takiej zasadzie ze ci przysylaja kod ktory usuwa SimLocka. Pytanko czy ktos w ten sposob usuwal juz tej blokady, bo ja nie jestem do konca przekonany czy to dziala i czy w to sie pakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dziala... Mam gdzies namiar na goscia co t orobi, znajde i ci posle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam zamiar sciagnac simlocka ze swojej nokii i dowiedzialem sie ze jest to mozliwe bez mozliwosci podlaczania do kompa przez kabelek. Podobno odbywa sie to na takiej zasadzie ze ci przysylaja kod ktory usuwa SimLocka. Pytanko czy ktos w ten sposob usuwal juz tej blokady, bo ja nie jestem do konca przekonany czy to dziala i czy w to sie pakowac. Jaka to NOKIA ? Jest to mozliwe ale dopiero w tel. DCT4 , (N3510i, N6319i) Wylicza sie kod na podstawie IMEI i numeru locka operatora. Nie daj sie naciagnac na placenie za to, ludzie licza ten kod za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam zamiar sciagnac simlocka ze swojej nokii i dowiedzialem sie ze jest to mozliwe bez mozliwosci podlaczania do kompa przez kabelek. Podobno odbywa sie to na takiej zasadzie ze ci przysylaja kod ktory usuwa SimLocka. Pytanko czy ktos w ten sposob usuwal juz tej blokady, bo ja nie jestem do konca przekonany czy to dziala i czy w to sie pakowac. podpisuje sie pod tym :) tez by mi sie to przydalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam zamiar sciagnac simlocka ze swojej nokii i dowiedzialem sie ze jest to mozliwe bez mozliwosci podlaczania do kompa przez kabelek. Podobno odbywa sie to na takiej zasadzie ze ci przysylaja kod ktory usuwa SimLocka. Pytanko czy ktos w ten sposob usuwal juz tej blokady, bo ja nie jestem do konca przekonany czy to dziala i czy w to sie pakowac. Jaka to NOKIA ? Jest to mozliwe ale dopiero w tel. DCT4 , (N3510i, N6319i) Wylicza sie kod na podstawie IMEI i numeru locka operatora. Nie daj sie naciagnac na placenie za to, ludzie licza ten kod za free. ja wlasnie chce to zrobic w 6310i, kurde tylko odemnie chca 40 zl, musze poszukac kogos kto umie to liczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Musisz poszukać na Allegro, ostatnio widziałem po 8,99 Kup teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam zamiar sciagnac simlocka ze swojej nokii i dowiedzialem sie ze jest to mozliwe bez mozliwosci podlaczania do kompa przez kabelek. Podobno odbywa sie to na takiej zasadzie ze ci przysylaja kod ktory usuwa SimLocka. Pytanko czy ktos w ten sposob usuwal juz tej blokady, bo ja nie jestem do konca przekonany czy to dziala i czy w to sie pakowac. Jaka to NOKIA ? Jest to mozliwe ale dopiero w tel. DCT4 , (N3510i, N6319i) Wylicza sie kod na podstawie IMEI i numeru locka operatora. Nie daj sie naciagnac na placenie za to, ludzie licza ten kod za free. ja wlasnie chce to zrobic w 6310i, kurde tylko odemnie chca 40 zl, musze poszukac kogos kto umie to liczyc Nie badz glupi, nie palc za cos co mozna miec za friko. Looknij na http://forum.techtronic.pl/ dzial DCT4 Poszukaj goscia z tego linku : sater i popros go o wyliczenie kodu. Musisz sie oczywiscie zarejestrowac. sater policzy ci to za free, ewentualnie napisz tam pare postow (z sensem offkozz :o ) i mozesz mu sie odwdzieczyc szacunkami, takie tam maja zwyczaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 oki dzieki za namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 wlasnie mialem o to pytac. thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 http://nokiafree.org/forums/f44/s Ja na tym forum ściągałem blokade z mojej 3510i oraz z kumpla 3510 bez najmniejszych problemów. Az mi glupio ze w tym kraju wszycy chca za to kasiore, a tam robia to za friko... Koles wygeneruje ci 7 linijek, a pierwsza bedzie potrzebna, wpisujesz w tel coś takiego #pw+PierwszaLinijka+1# mam nadzieje ze sie nie pomylilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 http://nokiafree.org/forums/f44/s Ja na tym forum ściągałem blokade z mojej 3510i oraz z kumpla 3510 bez najmniejszych problemów. Az mi glupio ze w tym kraju wszycy chca za to kasiore, a tam robia to za friko... Koles wygeneruje ci 7 linijek, a pierwsza bedzie potrzebna, wpisujesz w tel coś takiego #pw+PierwszaLinijka+1# mam nadzieje ze sie nie pomylilem :) Mozna tez odpalic phona z karta innego operatora, phon powie ze jest z ograniczeniami, jak klikniesz : cofnij czy worc, to poprosi o kod zdejmujacy ograniczenia. Wpisujesz pierwsza linijka, gdyby nie zadzialala (raczej rzadko) to wpisujesz 7 , tylko i wylacznie . Tylko 1 lub 7 linijka. Aha , mozna sie pomylic tylko 4 razy , za 5 razem pomylkowym, zablokowuje sie mozliwosc unlocka z poziomu klawiatury, wtedy tylko kabelkiem juz mozna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...