chybaty Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Kupiłem ostatnio monitor panoramiczny asus-a VW193, podłączyłem go do laptopa z VISTĄ i wszystko pięknie hulało, lecz monitor ten będzie pracował na stałe na jednostce z zainstalowanych Windowsem 98 [sp 2.1]. Problem polega na tym że "firma" asus nie napisała sterownika pod ten system i co za ty idzie nie mogę ustawić rozdzielczość natywnej [1440 x 900]. Poszukuje 'alternatywnego" drivera albo programu/tweaka który umożliwi mi wymuszenie tej rozdzielczości. Komputer to PIII 500 Mhz / 256SDR / Rage LT PRO AGP [z zainstalowanym sterownikiem LCD EXPERT AGP x2]. z góry dziękuje za pomoc z poważaniem Karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Nikt mi nie pomoże ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...