kamilo23 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) http://di.com.pl/news/18126,50_Mbps_od_TP_...m_miesiacu.html W końcu, w ofercie Telekomunikacji Polskiej (TP) pojawi się naprawdę szybki internet szerokopasmowy. Uruchomienie łącza o przepustowości 50 Mbps zapowiedział Maciej Witucki, prezes TP, podczas IV forum Computerworld na rzecz usług szerokopasmowych. Śmiać się czy płakać. Edytowane 14 Listopada 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Czy ja wiem... 50mbps to już całkiem znosnie. Ciekawe jak będzie z uploadem... 256kbps? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Nie przesadzajcie mam od nich 15 mbita i super to biega, a co dopiero 50 :). No nic trzeba będzie się przerzucic. Edytowane 14 Listopada 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 ale 50 mbit to już chyba nie ADSL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 a mi nawet nie moga zrobic 6mb bo maja takie centrale ze albo miejsca niema , albo za duza odleglosc. szkoda slow na nich, przerzucam sie na cos innego. Puki co mam neo2mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Tutaj dokładniejsze info - http://itbiznes.pl/art29718.html. W skrócie: DL 50mbps, UL 20mbps, wykorzystane zostaną światłowody, usługa będzie na razie dostępna na nowym osiedlu w Warszawie... ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 No to powodzenia, jak oni chcą teraz dopiero ze światłowodami wejśc :P Deczko za późno się za to wzięli i znów stracą klientów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Niech sie lepiej wezma za modernizacje infrastruktury i poprawia jakosc swiadczonych uslug a nie staraja sie oferowac lacze 50Mbit ktore bedzie chodzilo gorzej jak modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 50Mbit nie dla każdego (w 97%), bo nie wyobrażam sobie 6.4MB/s na obecnych łączach telefonicznych a nim zmodernizują infrastrukturę minie kilka lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Czy wy ludzie czytacie wczesniejsze posty? W skrócie: DL 50mbps, UL 20mbps, wykorzystane zostaną światłowody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...