srekal34 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Nareszcie złożyłem swoje WC, na sprawy estetyczne typu malowanie obudowy, shrouda itd nie mam w tej chwili czasu więc postanowiłem zaprezentować je w takiej formie. Na cpu siedzi Prison V2 na nb jest channel v3 na gpu umieściłem abadona pro Skorzystałem też ze starej dobrej łady z własnoręcznie zrobionym miedzianym shroudem. Całość zestawu napędza Hydor L30-II. Udało mi się wszystko zmieścić w obudowie, co patrząc na wielkość tego codegena jest w sumie wyczynem ;) A oto efekty moich prac: Proszę o komentarze ;) Edytowane 14 Listopada 2007 przez srekal34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) wszystko fajnie ale tylko 2 fotki mi sie pokazuja :/ Edit: teraz mi sie wszystkie pokazały wiamre fajnie ale jednak ta wiazka od zasilacza urkyc i ten waz z AIR-TRIPEM jakos inaczej umocowanic i wydzie super !! A ogólem jakie tempy :D?? Edytowane 14 Listopada 2007 przez orlontko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Tempów jeszcze nie znam, dziś już nie mam czasu się pobawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Posprzątaj kable. Co robi tam ta taśma przezroczysta na ściance gdzie mocuje się ściankę ;D (wiem głupio brzmi). Tego airtrapa możesz jakoś inaczej zamocować a nie tak że leży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Spójrz na ostatnie foto - tak zamontowany jest airtrap ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Nie załadowała mi się ta fotka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 ładnie ;) Ale tak jak wspominali poprzednicy...kable, kable i jeszcze raz kable. Przydały by się też maty (nawet jakieś najtańsze lub gąbka) które poprawiły by estetykę układu. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...