ati Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Mam mały problem chyba z ww programem Za każdym razem gdy uruchamiam system zmienia mi sie kompozycja pulpitu Najczesciej na klasyczny windows :( Probowalem ustawiac w opcjach programu ale to nic nie daje. Dzieks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Wez to wogole odinstaluj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Wez to wogole odinstaluj :D hheh :D dzieki za rade ale wolałbym go nie odinstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 A może spróbuj przeinstalować go po prostu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja tez polecam go odinstalowac......... raz dziala raz nie........ pozatym jest wiele fajnych kompozycji na www.themexp.org :) takich ze nie potrzeba zadnych programow zeby te themes otworzyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a może poszukaj seriala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nio ja to mam tesh i mi dziala normalnie tylko seriala nie mam skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ludzie po co wam kompozycje?????????????? Njalepsze jest czrne tło :) i normale pastelowe kolorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany. Dzieki juz sobie poradzilem :D Musialem ten program odinstalowac pozniej zrobic porzadek w rejestrze i juz wszystko ladnie dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...