Skocz do zawartości
ati

Style Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem chyba z ww programem Za każdym razem gdy uruchamiam system zmienia mi sie kompozycja pulpitu Najczesciej na klasyczny windows :( Probowalem ustawiac w opcjach programu ale to nic nie daje.

Dzieks.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez polecam go odinstalowac......... raz dziala raz nie........ pozatym jest wiele fajnych kompozycji na www.themexp.org :) takich ze nie potrzeba zadnych programow zeby te themes otworzyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.W zależności czy masz zainstalowane sp1 czy nie - jak nie to znajdź programik uxtheme patcher - opisana jest tam cała procedura jak spatchować 1 dll i będą działać ci wszystkie kompozycje tak jak byś miał stylexp - jeżeli masz sp1 to ci mogę wysłac ten plik spatchowany.

Dzieki juz sobie poradzilem :D

Musialem ten program odinstalowac pozniej zrobic porzadek w rejestrze i juz wszystko ladnie dziala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi