marcin_kutno Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam, proszę o radę jaki mam wybrac program aby miec nawigację w laptopie (hp 6715b 1280x800 posiada bluetoth) Oraz co jest potrzebne do korzystania z nawigacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 automapa i odbiornik gps na usb/bluetooth. A to chcesz do osobówki czy tira ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.jurek1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam, proszę o radę jaki mam wybrac program aby miec nawigację w laptopie (hp 6715b 1280x800 posiada bluetoth) Oraz co jest potrzebne do korzystania z nawigacji znając życie montujesz osprzęt do jakiegoś dostawczego autka? jestem z łowicza i jesli chodzi o Kutno to mile wspominam miasteczko:D:D:D Wracając do Laptopa to proponuje żebyś zakupił sobie na początek Jakiś Pocket PC może Mio, do którego dokupisz sobie mape i do 1000zł się zmieścisz a bedziesz abrdzo zadowolony z użytkowania. a mam Garmina 250 i powiem Ci szczerze, ze na moje potzreby jest ok. Ostatnio przeglądałem większość ofert jesli chodzi o nawigacje i w sklepie www.tylkogps.pl ceny poprostu powalają hehe :mur: słucha, ostatnio byłem w centrum handlowym i wypatzryłem fajny pockecik mmianowicie Mio p350, z którego korzysta moj znajomy i jest super zadowolony i ten MIO w tym centrum kosztował 1400zł :? w necie kosztuje ok 1000zł a www.tylkogps.pl 899zł :D http://www.tylkogps.pl/product.php/1,27/46...50-MapaMap.html pozdrawiam serdecznie ziomka z moich okolic jak cos to wal na maila szymczakmarek1@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...