gulises Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Witajcie. mam pytanie co do miernika temp na Epoxie 8Rda. Proc 1.7@2.6 V7+ i Medium = temp load 43`C ...organoleptyczine chlodny V7+ sunon = temp load 44`C dosc cieply :? jak on mierzy ta temp , przez to niewiem ktory cooler lepszy. moze jakis bios poprawia to . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 chyba nie ma odczytu z diody 8rda ale nie jestem pewien. Najlepiej sprawdzic MBM 5 (Motherboard Monitor 5 ) + udpate dla Nforce2 i tam masz do wyboru uklady sluzace do odczytu temp. Chwytasz wtedy instrukcje plyty sprawdzasz czy ma odczyt z diody sprawdzasz jaki uklad jest za to odpowiedzialny i ustawiasz ten uklad MBM5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 łeeee , niechce mi sie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...