dszywala Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam. Czy istnieje sposób na podłączenie czy rozdzielenie sygnału na 2 telewizory ? Dekoder dowolny, ale najchętniej chciałbym kupić pioneer'a 1530. pozdr i z góry dzięki za konkretne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Oczywiscie, ze tak. W przypadku jak chcesz oglądać dwa różne kanały na dwóch tv potrzebne sa dwa dekodery, konwerter twin, splitter i dwie karty klienckie. Jeżeli chcesz oglądac ten sam program na dwóch tv wystarczy tuner z modulatorem lub dodatkowy modulator. Edytowane 14 Listopada 2007 przez Anti2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 A jeśli chcę oglądać dwa różne kanały na 2 TV i jednym dekoderze :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 tak sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Oczywiscie, ze tak. W przypadku jak chcesz oglądać dwa różne kanały na dwóch tv potrzebne sa dwa dekodery, konwerter twin, splitter i dwie karty klienckie. Jeżeli chcesz oglądac ten sam program na dwóch tv wystarczy tuner z modulatorem lub dodatkowy modulator. Wszystko sie zgadza z tym że istnieją urządzenia (nawet bezprzewodowe) dzięki którym nie trzeba mieć dwóch kart klienckich (2 abonamentów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 hehe a u mojego kolegi jest jedna karta klienta, spliter i dwa tunery (ferguson i pionier 1330 (bardzo stary)) i wszystko idealnie dziala ... jeszcze na dodatek na karte przebitą na najdroższy abonament a płaci za ten najtańszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 A co bedzie dodatkowo potrzebne aby miec cyfre+ na 2 tv i 1 kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 o takie rzeczy pytamy: http://forum.dvhk.pl/ tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Wszystko sie zgadza z tym że istnieją urządzenia (nawet bezprzewodowe) dzięki którym nie trzeba mieć dwóch kart klienckich (2 abonamentów). Napisałem wyraźnie o splitterze i kartach klienckich, bynajmniej nie są to karty cyfry (z abonamentem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 A co bedzie dodatkowo potrzebne aby miec cyfre+ na 2 tv i 1 kompiePosiadam właśnie taką "sieć". Mam tak - Pionek 1430, Ferguson 7318, tuner do kompa SkyStar 2. Do tego splitter, 3 karty klienckie (2 standardowe dla Pionka i SkyStara oraz jedną dedykowaną dla Ferdka) i spoooro kabla. Wcześniej podłączony był jeszcze Ferdek 2018 z dodatkowym czytnikiem, ale mi padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...