Bardock Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Forum istnieje już jakiś czas, przybyło trochę userów, ale brakuje kogoś, kto pisałby często. Między innymi dlatego podaję wam ten link: www.pcvolt.org Forum ma dość dobrą pozycję w google, wpisujesz frazę "forum komputerowe" i volta widzisz na 3 stronie :D Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 no to czad... fajnie że forum działa jakiś czas, ale chyba właśnie przestało... :D :lol: - link nie działa... Ludzie którzy często piszą... piszą tutaj... Pozycja w gogle heh... Ja wpisuję pelzak i jestem na pierwszym miejscu :D. Poza tym, kto Ci panie wejdzie na 3 stronę googli , skoro na pierwszej jest już 10 for komputerowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 kolejne ? Ale za to pierwsze w tym tygodniu :lol: A co do forum...no nie jest źle, choć nad działami bym jeszcze pomyślał. Nie są one dokładnie sprecyzowane, brakuje kilku. Ale nie jest źle...tyle z mojej strony. Pozdrawiam rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 + są nawet jacys userzy - jak zwykle na takich forach przemo... Ja wpisuję pelzak i jestem na pierwszym miejscu :D.Link sponsorowany? :lol: :wink: Tez jestem pierwszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 To fakt dużym plusem na twoim forum jest liczba użytkowników, która jest na szczęście większa od jednego. Postów też trochę jest, czy sensownych, czy nie to już inna bajka [tego nie oceniam]. Niestety nie wyróżniacie się niczym. Jest to kolejnie zwykłe forum o komputerach i nic więcej. Takie pomysły są już dość 'oklepane' zatem, aby zdziałać coś na tym polu należy naprawdę coś ciekawego wykombinować. Na twoim forum jest poniżej przeciętnej. PS. Ja też jestem pierwszy... ale nie z moim nickiem... schade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Dla mnie to kolejne, nowe, przeciętne forum o tematyce komputerowej, które zapewne prędzej czy później upadnie bo stali userzy zdadzą sobie sprawe, że istnieją takie fora jak np. to (PPC). I nawet jakiegoś overclockera znalazłem na tym forum, 'bygu' (http://www.pcvolt.org/viewtopic.php?t=883). Edytowane 14 Listopada 2007 przez Matius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Padlem jak zobaczylem tego "overclockera" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Padlem jak zobaczylem tego "overclockera" :lol:Ta..bo jestesmy pro masta super cool.... Pytanie : to jest jakis syndrom? Cos w stylu : on ma dluzszego? Gratuluje , forum budowane na pogardzie dla innych. Radze zastanowic sie dlaczego czesc osob odwiedza miedzy innymi to forum , na pewno nie po to by bic tobie i podobnym tobie poklony , bo nie kazdego podniecaja smarki , krecenie itd.... Zapewne wiekszosc jest tutaj aby poczytac o wadach/zaletach sprzetu a nie elo ziomalskich rekordach nie mowiac juz o tym ,ze gdybys odjal procentowo posty ludzi opisujacych swoje sprzety , problemy z nimi oraz wyniki krecenia na poszczegolnym procu czy mobasie i porownal je z swoimi rekordaaaami to zobaczylbys , ze czegos tutaj jest znacznie wiecej.... Edytowane 15 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Pytanie : to jest jakis syndrom? Cos w stylu : on ma dluzszego? Nie interesują mnie długości innych :D . Bardziej mnie interesuje "dwustopniowa LN2", bo pomimo usilnych staran nie moge zrozumiec co autor mial na mysli :lol: . Co do drugiej czesci posta (nie wiem jaki ma zwiazek z tematem, ale odpowiem). Nie interesuja mnie opinie wiekszosci o danym sprzecie, bo mam inny system wartosci jak wybieram cos do komputera. Problemy sprzetowe tez mnie nie interesuja, bo sam ich nie uswiadczam - a jak juz sa to w krotkim czasie sa likwidowane/rozwiazywane. Jak to kiedys SGJ pieknie powiedzial, 99% problemow sprzetowych jest z winy uzytkownika, nie komputera :D A rekordy... czyms trzeba sie zajac w zimowe wieczory. Jedni lubia isc pobansowac w nowym dresie, drudzy zajarac z kumplami spod bloku, a ja sobie krece wyniczki. Aaa i malo mnie interesuje to, czego na forum jest wiecej, naprawde :D . Jak nie pasuje, to zapraszamy na pclaba po konkretne porady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Dzięki za szczerość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Aaa i malo mnie interesuje to, czego na forum jest wiecej, naprawde :D . Jak nie pasuje, to zapraszamy na pclaba po konkretne porady :D LOL. Zastanow sie. Gdyby gros userow piszacych o danym sprzecie przeszla na Laba/inne forum , nawet na ONET to Pure byloby takim samym pustym , czy dla czesci wrecz smiesznym miejscem. Co by Wam zostalo? Moze 1000 postow z Waszymi rekordami i tyle byloby tematow. Do tego na TYM jakze wspanialym Forum nie podoba mi sie jedno : wywyzszanie sie jednych nad drugimi , ale widocznie dla Ciebie to jest cos nowego i sie dziwisz... Przy okazji , nie zarzucam nic portalowi , jedynie czesci userow , a dokladnie nie podobaja mi sie ich postawy. Natomiast co do reszty..no tak , zawsze sprzet dziala i user sam sobie jest winny. EOT , szkoda ze na forum , ktore gromadzi konkretnych ludzi trzeba ogladac takie kwiatki jak ten , wypadki z preparowaniem wynikow (wiadomo by kto...) czy obrazanie innych (Damikor , pamietasz?) Co do Laba. Za jedno ich nalezy cenic. Tam nikt nie wywyzsza sie , nie pojedzie po typie jesli ten nie wie , ale widocznie kulture (nawet ta internetowa) wynosi sie z domu... Edytowane 15 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 LOL. Zastanow sie. Gdyby gros userow piszacych o danym sprzecie przeszla na Laba/inne forum , nawet na ONET to Pure byloby takim samym pustym , czy dla czesci wrecz smiesznym miejscem. Co by Wam zostalo? Moze 1000 postow z Waszymi rekordami i tyle byloby tematow. Do tego na TYM jakze wspanialym Forum nie podoba mi sie jedno : wywyzszanie sie jednych nad drugimi , ale widocznie dla Ciebie to jest cos nowego i sie dziwisz... Przy okazji , nie zarzucam nic portalowi , jedynie czesci userow , a dokladnie nie podobaja mi sie ich postawy. Natomiast co do reszty..no tak , zawsze sprzet dziala i user sam sobie jest winny. EOT , szkoda ze na forum , ktore gromadzi konkretnych ludzi trzeba ogladac takie kwiatki jak ten , wypadki z preparowaniem wynikow (wiadomo by kto...) czy obrazanie innych (Damikor , pamietasz?) Co do Laba. Za jedno ich nalezy cenic. Tam nikt nie wywyzsza sie , nie pojedzie po typie jesli ten nie wie , ale widocznie kulture (nawet ta internetowa) wynosi sie z domu... Jak sie komus nie podoba, niech sobie idzie na onet, laba czy gdzie tylko chce - nikt go tu przeciez nie trzyma. Chyba, ze o czyms nie wiem Problemy ze sprzetem... hmm nie uswiadczam. Pamieci na m2ne jakos mi sie krecily dobrze, zaden gigabyte 965p mi sie nie spalil :D (rozne d9 z obydwoma gb od x miesiecy mi dzialaja i sie nawet fajnie kreca), dfi pod k8 nigdy humorow nie miala (ok 8 miesiecy bez resetu biosu, przy wlasciwie kreceniu dzien w dzien). Same przypadki, nie :D ? Moglbym tak dluuugo wymieniac. Jakie preparowanie wynikow, moglbys podrzucic link czy cos? Ciekawi mnie jak oceniasz kulture osoby, ktorej na oczy nie widziales :D . Jesli uwazasz, ze zachowanie czlowieka "na internecie" i na zywo jest takie samo, no to gratuluje waskiego grona znajomych. Znam osobiscie naprawde sporo osob z tego forum i nikt nie jest na zywo taki jak na forum :D Jesli chcesz kontynuowac ten OT, to zaloz sobie temat "Gorzkie żale nt forum" albo zapraszam na PM. Aaaa jesli nie widzisz nic smiesznego w dwustopniowej LN2 to nie masz o tym pojecia, albo brakuje ci ewidentnie poczucia humoru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) [...] dfi pod k8 nigdy humorow nie miala (ok 8 miesiecy bez resetu biosu, przy wlasciwie kreceniu dzien w dzien). Same przypadki, nie :D ? Moglbym tak dluuugo wymieniac.Lubisz sie chwalic, nie? ;) Aaaa jesli nie widzisz nic smiesznego w dwustopniowej LN2 to nie masz o tym pojecia, albo brakuje ci ewidentnie poczucia humoru :DJa (moze Firekage tez) myslalem na poczatku ze mu o kaskade chodzilo, ale potem zauwazylem LN2 ;) Ogolnie forum podobne do wielu innych, tak samo marnych ;) Edytowane 15 Listopada 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Do tego na TYM jakze wspanialym Forum nie podoba mi sie jedno : wywyzszanie sie jednych nad drugimi , ale widocznie dla Ciebie to jest cos nowego i sie dziwisz... Przy okazji , nie zarzucam nic portalowi , jedynie czesci userow , a dokladnie nie podobaja mi sie ich postawy. Natomiast co do reszty..no tak , zawsze sprzet dziala i user sam sobie jest winny. Co do Laba. Za jedno ich nalezy cenic. Tam nikt nie wywyzsza sie , nie pojedzie po typie jesli ten nie wie , ale widocznie kulture (nawet ta internetowa) wynosi sie z domu... domniemuję iż To forum to PPC... U nas panuje prosta zasada.. tępimy głupotę na każdym kroku. Fajnie jest udzielać rad czy pomagać innym (wydaje mi się że często to robię) ale są pewne limity.. jak ktoś po raz 173 wchodzi i pyta o to samo co jego 172 poprzedników to nawet tak spokojna osoba jak ja wymięknie :D i rzuci garścią obelg. Ludzie są różni to wiadomo, jeden jest kulturalny drugi nie, jeden powie okrężną drogą komuś że jest głupi, inny powie to wprost. I nie wydaje mi się aby forum laba gromadziło tylko tych dobrych, a PPC tylko tych złych :). Na PPC można uzyskać rzetelną odpowiedź ale jak sie zadaje odpowiednie pytania... a osobę pragnąca nabyć wiedzę od lamera dosyć łatwo rozróżnić zazwyczaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Lubisz sie chwalic, nie? ;) Ubostwiam kontruktorow tej plyty chwalac ich za wrecz idealny produkt ;) zwany DFI LanParty nF3 250Gb ;) @pelzak Widze, ze rozumiesz o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Fajnie, że piszecie na temat :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 A jaki jest temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 "Zabawa na dwupoziomowej LN2" znosnie wyglada, nawet jest fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Forum jak forum bu i tyle a z tym LN2 to chyba jakis przekręt :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Nazwa z d**y że tak się wyrażę. A forum jak to forum, kolejne niepotrzebne Edytowane 16 Listopada 2007 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Może wyjaśnisz wielebny panie, dlaczego tak uważasz?Żeś dowalił z nazwą :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Bo co mają wolty co PC? Ja rozumiem jakby to było forum konkretnie o extreem OC - wtedy nazwa była by ok bo z vmodami każdy skojarzy. Ale tutaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Volt - napiecie , komp - zasilany pradem i okreslonym napieciem. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Taaak. Równie dobrze może być PCPodłoga - PC stoi na podłodze - proste. Ale mnie taka nazwa też się nie podoba i wydaje mi się, że nie pasuje. Pewnie dziwny jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bardock Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Volt - napiecie , komp - zasilany pradem i okreslonym napieciem. Proste. Jedyny sędziwy uczony, reszcie brakuje chęci bądź inteligencji aby na to wpaść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 To raczej tobie powinno sie chciec wyjasnic o co chodzi.. Bo to my jestesmy potencjalnymi forumowiczami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 To raczej tobie powinno sie chciec wyjasnic o co chodzi.. Bo to my jestesmy potencjalnymi forumowiczami. ;)Jak narazie to raczej tylko krytykantami bez checi do wspolpracy :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Jedyny sędziwy uczony, reszcie brakuje chęci bądź inteligencji aby na to wpaść. :lol: Forum jak forum, fajnie że ma userów i się rozwija ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja mam pytanie, kiedy ludziom znudzi się zakładanie kolejnych forów o komputerach? Przecież to oczywiste, że żadne nowe forum się nie przyjmie, jedyne, co by się sprawdziło to takie forum jak kiedyś był "freoniacz" (nie pamiętam nazwy ;)), bądź tylko o extreme, ale tam albo byłby najazdy noobów, albo wszyscy by się pożarli :D p.s. Firekage i po co to wszystko piszesz? Nikogo tutaj nie nawrócisz, i jak napisali-nic Cię tu nie trzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) p.s. Firekage i po co to wszystko piszesz? Nikogo tutaj nie nawrócisz, i jak napisali-nic Cię tu nie trzyma...Nie jestes ta osoba , ktore bedzie mnie wypraszac z tego Forum. Jednoczesnie poczytaj dokladnie moje posty to bedziesz wiedzial czemu tutaj jestem. Nawracac nie mam zamiaru , jako nieliczny jestem tutaj obiektywny bo widze chcec zrobienia czegos , rozwiniecia zainteresowan i wlasnej osoby. A co mnie tutaj trzyma? Nic Ci do tego , moze kolor forum , moze temat o anime , moze wreszcie nazwa , moze emotki.... Nie podoba Ci sie to forum? To wyraz swoje zdanie i czesc , a jesli chcesz kolesiowi pomoc to zacznij sie udzielac i oswiecac ludzi tam , tutaj mnie nie musisz. Edytowane 18 Listopada 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...