TranceLover Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Was ;) Otóż przed momentem robiłem formaty moich dysków i zdarzyła się przykra dla mnie sytuacja!! Więc sformatowałem dysk, który nie chciałem przez pomyłkę...miałem na nim bardzo ważne dla mnie rzeczy - musze je w jakiś sposób odzyskać!! Jak to zrobić?? Powiem tylko, że dysk formatowałem w NFTS - Kochani jeśli temat już był to przepraszam ale jestem po prostu zdruzgotany, gdyż były tam bardzo ważne dla mnie rzeczy i po prostu na niczym innym nie mogę się teraz skupić jak na tym aby je odzyskać!! Strasznie Was proszę o pomoc!! Jesteście moją jedyną deską ratunku!! Pozdrawiam, Maciek!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Polecam ci program Easy Recovery Pro. ja nim odzyskalem cala partycje (30gb). Demo pozwala tylko zobaczyc jakie pliki mozna odzyskac. Pelna kosztuje ok. 2.6k, ale mozna zalatwic wiadomo z jakich zrodel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Polecam ci program Easy Recovery Pro. ja nim odzyskalem cala partycje (30gb). Demo pozwala tylko zobaczyc jakie pliki mozna odzyskac. Pelna kosztuje ok. 2.6k, ale mozna zalatwic wiadomo z jakich zrodel. I zamiast szerzyć kradzież można użyć darmowego oprogramowania dostępnego w internecie. Wiadomo, że płatne są lepsze, ale darmowe tez działają. Jeżeli stać Cię na profesjonalny soft, w co wątpię, to GetDataBack/EasyReacovery są chyba najlepiej dopracowane. Podstawa to nie zapisywać nic na dysku, po tym jak został skasowany, wtedy można odzyskać wszystko dokładnie jak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 W moim wypadku darmowe nie dzialaly.... Ten od razu mi wykryl cala partycje. Nie szerze kradziezy, przeciez nikt mu nie karze "zalatwiac" sobie tego programu. Ja go uzylem bo tylko on wszystko znalazl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Panowie dzięki za zainteresowanie się tematem B-) EasyRecovery Pro rozwiązał mój problem! Temat do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...