elektrykk Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam tą drukarkę już parę lat. Od początku jej użytkowania, co jakiś czas kiedy podam do drukowania kilka czy kilkanaście stron to podczas drukowania na którejś ze stron coś się zawiesza, cała kontrolka drukarki zapala się sygnalizując błąd, zostaje wydrukowana tylko część strony, a dalej druk urywa się. Dochodzi do tego też często sygnalizacja w Windows, że: "Drukowanie dokumentu nie powiodło się...". Oczywiście następnych stron już nie drukuje. Muszę restartować drukarkę i drukować od tej strony na której nastąpiła zawiecha. Problem ten występuje przy różnych dokumentach, ustawieniach, systemach, kompach, przy połączeniu równoległym i USB oraz przy różnych sterownikach... Czy może to być wada samej drukarki, jej bufora itp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwenek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam mam podobny problem z Hp lj 1200 tylko tyle że mi nie drukuje jednego dokumentu w calości drukuje mi tylko 5 z 7 stron Dwie pozostają niewydrukowane inne drukarki radzą sobie doskonale z tym dokumentem Drukarkę zainstalowałem na innym komputerze dalej jest ten sam problem Proszę - jeśli to możliwe o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...