nixonn Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Witam Dziś zakupiłem obudowę Raidmax Ninja Black wersja amerykańska, i moje pytanie jest takie w obudowie mam trzy wiatraki ( 2x 120mm i jeden 90mm ) i czy przypadkiem one nie powinny świecić na niebiesko? Bo po podłączeniu świeci się tylko wiatrak 90mm a te dwa 120mm nie, ale według mnie powinny chyba też się świecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 a są przeźroczyste i mają diody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 przód i tył - 2 x 120mm nie świecą ... świeci tylko ten na panelu bocznym i jest to standard... PS. Co to znaczy "wersja amerykańska" obudowy, mógłbyś rozwinąć temat czym różni się od "europejskiej" ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...