KaT Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja ten konfig to z glowki bralem a nie z jakies strony, myslisz ze na stone to mi sie chcialo wchodzic? Z tego co wiem to ludzie na PIV2,4@3,2 i RAdku 9700PRO to 12-13k kreca gora a slowo "Pamięć" czy "rdzeń" to nie po polsku? BIG LOL, moj procek wydajnoscia odpowiada mniej wiecej PIV 2,4 i mam ponad 14k, look @ podpis... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted: :evil:jak mawial Einstein glupota jest nieskonczona :lol: kto wie moze gdyby zyl dzis pewnie dostal by za takiego Allen3 ze 3 noble conajmniej :twisted: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted: :evil: jak mawial Einstein glupota jest nieskonczona :lol: kto wie moze gdyby zyl dzis pewnie dostal by za takiego Allen3 ze 3 noble conajmniej :twisted: :lol: :lol: Nom przydaly by sie . przynajmniej bym tego Vadera Obradzyl ich moca! hehehe. Ale teraz powaznie sam gosc zaczal ja chcialem kurtularnie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja ten konfig to z glowki bralem a nie z jakies strony, myslisz ze na stone to mi sie chcialo wchodzic? Z tego co wiem to ludzie na PIV2,4@3,2 i RAdku 9700PRO to 12-13k kreca gora a slowo "Pamięć" czy "rdzeń" to nie po polsku? BIG LOL, moj procek wydajnoscia odpowiada mniej wiecej PIV 2,4 i mam ponad 14k, look @ podpis... Nom widzisz. te wyniki na tej stronce co podalem to z PIV 2,4 sa i dlatego takie wyniki ale sadze ze te Radki to nie krecone byly w pzeciewnym razie takich wyników by nie bylo. P.S. Przynajmniej z Toba jak na tym Drugim Forum (heh) mozna kulturalnie porozmawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ja ten konfig to z glowki bralem a nie z jakies strony, myslisz ze na stone to mi sie chcialo wchodzic? Z tego co wiem to ludzie na PIV2,4@3,2 i RAdku 9700PRO to 12-13k kreca gora a slowo "Pamięć" czy "rdzeń" to nie po polsku? To zobacz mój wynik pIV2,4@2,4 i nie R9700Pro a tylko Ti4200... Gościu... :!: Zmień rzeczywiście forum, bo słownictwo niewątpliwie się zmieni :twisted: I nie gadaj bzdur, że to tylko dla jaj, bo miałeś nadzieję, że nikt się nie kapnie :wink: Jesteś bigLOL+bigLAMA, który ma 386SX i nie wie co to NVIDIA ani ATI :lol: Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted: :evil: Jak ci malo wo cosik jeszcze moge napisac a taki sprzet co ponize se wymyslilem aby zaszpanowac, choc CAviara 80GB z 8MB Bufforem (jesli wiesz co to takiego) mam i 512 DDR3200 tez mam a t owszystko na tym Solteku! I co teraz powiecz cwaniaku ? nie madrzyj sie P.S. A ten wynik to pikny uzyskales Możesz anpisac to trochę wolniej - ręce ci się trzęsą i nic nie mogę odczytać :lol: A co do wyniku - podaj raczej linka, bo wiarygodność ci spadła... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem A rece mi sie nie trzesa po prostu masz jeszcze klopoty z czytaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem A rece mi sie nie trzesa po prostu masz jeszcze klopoty z czytaniem :) Spoko, spoko :lol: czytać potrafię... A ten ta prośba o link, to żart z mojej strony (nie dodałem "uśmieszku") - jak na 1,5 GHz wynik masz raczej marny ( na Fturemark najniższy to chyba 98** a większość powyżej 10k) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem A rece mi sie nie trzesa po prostu masz jeszcze klopoty z czytaniem :) Możliwe że ma taki wynik ja na swoim sprzęcie uzyskałem podobny o (100 pkt niższy). Jest to i tak troche mało jak na AMD 2800+. CVhyba, że nie jest on wcale taki szybki :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem A rece mi sie nie trzesa po prostu masz jeszcze klopoty z czytaniem :) Możliwe że ma taki wynik ja na swoim sprzęcie uzyskałem podobny o (100 pkt niższy). Jest to i tak troche mało jak na AMD 2800+. CVhyba, że nie jest on wcale taki szybki :? Ty to nie w temacie ciagle myslisz ze mam 2800+ hehehehe... Tak a'propos to testowalem z DX9.0 i to mi wszystko zchrz.....sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz wypadalo by sój wynik podac. Na ponizszym konfigu mialem w 3DMARKU 2001 SE z Detonatorami 41.09 dla WIN XP i DX 8.1 na Win XP okolo 15790 3dMarków. I kto mnie przebije co... chyba tylko ten co ma 21k w 3DMARKu 2001SE A rekord ciagle w gore idzie :) :) hmm nie goraczkuj sie tak faktycznie masz ladny ten sprzecik nie chwalac sie ja cie przebijam jak bedziesz podawal swoje wyniki tutaj to powiem kiedy mnie przescigniesz ! Ps ja mam w tej chwili 512 ramu a ty 1 gb ! i tak cie lykam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz wypadalo by sój wynik podac. Na ponizszym konfigu mialem w 3DMARKU 2001 SE z Detonatorami 41.09 dla WIN XP i DX 8.1 na Win XP okolo 15790 3dMarków. I kto mnie przebije co... chyba tylko ten co ma 21k w 3DMARKu 2001SE A rekord ciagle w gore idzie :) :) hmm nie goraczkuj sie tak faktycznie masz ladny ten sprzecik nie chwalac sie ja cie przebijam jak bedziesz podawal swoje wyniki tutaj to powiem kiedy mnie przescigniesz ! Ps ja mam w tej chwili 512 ramu a ty 1 gb ! i tak cie lykam ! Zgubiłeś się :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nom widzisz Lordzie VATerze sie ludzie gubia i ciagle nie moga skapowac o co biega , ale jaja tylko sie zjawilem i juz tyle kontrowersji heheheh :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nom widzisz Lordzie VATerze sie ludzie gubia i ciagle nie moga skapowac o co biega , ale jaja tylko sie zjawilem i juz tyle kontrowersji heheheh :) :) Swoją drogą jeden wynik masz niezły: 60+ postów w jeden dzień to niezły wynik. Złamałeś nogę, czy co :lol: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie no co ty. Musze przeciez dzienna norme 100postów wyrobic nie? A poza tym nie udzielal bym sie tu gdybym sie ni zasmucił pewna informacja:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 A to niby jaką? :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Nie dostalem sie tam gdzie chcialem tzn do takiego jednego serwisu i to nie jest bynajmniej tłik nigdy w zyciu. Red Nacz sie nie spodobala moja recka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 :cry: :cry: :cry: Łączę się w bulu. Otwieram kolejne piwko :wink: Zaraz zapomnę które :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 nom ale dla mnie to bylo BARDZO WAZNE i sie nie udalo :(:(:(:( Tylko nie za duzo tych browarków bo jeszcze na forum pikne wiersze do Liska napiszesz i bana dostaniesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coz wypadalo by sój wynik podac. Na ponizszym konfigu mialem w 3DMARKU 2001 SE z Detonatorami 41.09 dla WIN XP i DX 8.1 na Win XP okolo 15790 3dMarków. I kto mnie przebije co... chyba tylko ten co ma 21k w 3DMARKu 2001SE A rekord ciagle w gore idzie :) :) hmm nie goraczkuj sie tak faktycznie masz ladny ten sprzecik nie chwalac sie ja cie przebijam jak bedziesz podawal swoje wyniki tutaj to powiem kiedy mnie przescigniesz ! Ps ja mam w tej chwili 512 ramu a ty 1 gb ! i tak cie lykam ! Ile Ty wyciskasz w 3d marku na tym P4 3,06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Sie tak chwali a pewnie nawet 10k ni ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Sie tak chwali a pewnie nawet 10k ni ma hmm no chwale sie i nie ma nwet jednego ponad 1 k to ja mam na r8500 i p4 2,4 lol i nie nabija sobie bezseownych postow ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Sie tak chwali a pewnie nawet 10k ni ma hmm no chwale sie i nie mam nawet ponad 1 k, to ja mam na r8500 i p4 2,4 lol i nie nabija sobie bezseownych postow ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 hmmmm kto tu se postów nabiera co ? dwa razy tego samego walnales :) i co moze ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 hmmmm kto tu se postów nabiera co ? dwa razy tego samego walnales :) i co moze ja ? jaki lol z ciebie :lol: 8) nei widdzisz ze licznik mi sie nei zmienil tak czasami sie na ofrum zdarza hmm nabijam sobie posty,,,,,,,,, i to nie ejst forum do pogaduszek bo robimy oftopicc,,, Wiec musze wejsc na temat rozmowy mozesz zapodac link do swjego wyniku ? chce porownac je z moim r9 hmm i spokoj juz stary ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Heh przeczytaj wczesniejsze wypowiedzi na forum w tym temacie to sie dowiesz co i jak z moik wynikiem i knfigiem Tylko uwaznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 NDX mam dwie rzeczy: 1. jeśli ten serwis z podpisu jest twój, to "w krótce" powinno byc napisane trochę inaczej :lol: 2. podaj linka do wyniku, bo sam już jestem ciekaw ile to wycisnąłeś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 moje ostatnie wypociny w podpisie :P :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 moj link gdzies zapodawalem na forum jak wiadomo inymm to nie muj komputer tylko ojca wiec narazie na stale go nie krecilem ale jedzie do mnie juz Vapochill wiec bede nowe wyniki :-0 A serwis jest muj tylko widzisz nie jestem polakiem wiec ma proeblmy z pisowania,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam cieplutko :P Konczymy te dyskusje bo to sie zle skonczy ! za raz ktorys z naszch KOlegow moderatorow przyjdzie i bedzie krzyczal ;) Respekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Polak nie Polak zawsze miłe są nowe serwisy. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Polak nie Polak zawsze miłe są nowe serwisy. Pozdrawiam dobrze wiedziec ze masz takie podejscie,,, hmm ile max pusciles stabilnie swuj procek na tej plycie ?? moze chcesz sie zaopiekowac ocmaster,,,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...