Skocz do zawartości
Nessay

3DMARK 2001SE kto da więcej??

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ten konfig to z glowki bralem a nie z jakies strony, myslisz ze na stone to mi sie chcialo wchodzic? Z tego co wiem to ludzie na PIV2,4@3,2 i RAdku 9700PRO to 12-13k kreca gora a slowo "Pamięć" czy "rdzeń" to nie po polsku?

BIG LOL, moj procek wydajnoscia odpowiada mniej wiecej PIV 2,4 i mam ponad 14k, look @ podpis...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted:  :evil:

jak mawial Einstein glupota jest nieskonczona :lol:

kto wie moze gdyby zyl dzis pewnie dostal by za takiego Allen3 ze 3 noble conajmniej :twisted: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted:  :evil:

jak mawial Einstein glupota jest nieskonczona :lol:

kto wie moze gdyby zyl dzis pewnie dostal by za takiego Allen3 ze 3 noble conajmniej :twisted: :lol: :lol:

Nom przydaly by sie . przynajmniej bym tego Vadera Obradzyl ich moca! hehehe. Ale teraz powaznie sam gosc zaczal ja chcialem kurtularnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ten konfig to z glowki bralem a nie z jakies strony, myslisz ze na stone to mi sie chcialo wchodzic? Z tego co wiem to ludzie na PIV2,4@3,2 i RAdku 9700PRO to 12-13k kreca gora a slowo "Pamięć" czy "rdzeń" to nie po polsku?

BIG LOL, moj procek wydajnoscia odpowiada mniej wiecej PIV 2,4 i mam ponad 14k, look @ podpis...

Nom widzisz. te wyniki na tej stronce co podalem to z PIV 2,4 sa i dlatego takie wyniki ale sadze ze te Radki to nie krecone byly w pzeciewnym razie takich wyników by nie bylo.

P.S. Przynajmniej z Toba jak na tym Drugim Forum (heh) mozna kulturalnie porozmawiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zobacz mój wynik pIV2,4@2,4 i nie R9700Pro a tylko Ti4200... Gościu... :!: Zmień rzeczywiście forum, bo słownictwo niewątpliwie się zmieni :twisted:

I nie gadaj bzdur, że to tylko dla jaj, bo miałeś nadzieję, że nikt się nie kapnie :wink: Jesteś bigLOL+bigLAMA, który ma 386SX i nie wie co to NVIDIA ani ATI :lol:

Jak masz siakis problem to do psychiatry idz inazwiskiem Administrator Lisek jasne?! Tak wogóle roznice rozpoznaje C*** i nie chrzan mi tu bo moja Ti4200 wykrecilem na 300@610 I co teeraz a w #DMARKU to mam 9700MARków prawie z procem 1,4@1,56 I co miekniesz bo ci sie chyba twarz zamknela. :twisted: :evil: Jak ci malo wo cosik jeszcze moge napisac a taki sprzet co ponize se wymyslilem aby zaszpanowac, choc CAviara 80GB z 8MB Bufforem (jesli wiesz co to takiego) mam i 512 DDR3200 tez mam a t owszystko na tym Solteku! I co teraz powiecz cwaniaku ? nie madrzyj sie

P.S. A ten wynik to pikny uzyskales

Możesz anpisac to trochę wolniej - ręce ci się trzęsą i nic nie mogę odczytać :lol:

A co do wyniku - podaj raczej linka, bo wiarygodność ci spadła...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem

A rece mi sie nie trzesa po prostu masz jeszcze klopoty z czytaniem :)

Spoko, spoko :lol: czytać potrafię... A ten ta prośba o link, to żart z mojej strony (nie dodałem "uśmieszku") - jak na 1,5 GHz wynik masz raczej marny ( na Fturemark najniższy to chyba 98** a większość powyżej 10k)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz jesli nie wierzysz twoja sprawa ja to w przeciwienstwie do tamtego naprawde uzyskalem

Możliwe że ma taki wynik ja na swoim sprzęcie uzyskałem podobny o (100 pkt niższy). Jest to i tak troche mało jak na AMD 2800+. CVhyba, że nie jest on wcale taki szybki :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwe że ma taki wynik ja na swoim sprzęcie uzyskałem podobny o (100 pkt niższy). Jest to i tak troche mało jak na AMD 2800+. CVhyba, że nie jest on wcale taki szybki :?

Ty to nie w temacie ciagle myslisz ze mam 2800+ hehehehe...

Tak a'propos to testowalem z DX9.0 i to mi wszystko zchrz.....sprawe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz wypadalo by sój wynik podac.

Na ponizszym konfigu mialem w 3DMARKU 2001 SE z Detonatorami 41.09  dla WIN XP i DX 8.1 na Win XP okolo 15790 3dMarków.

I kto mnie przebije co... chyba tylko ten co ma 21k w 3DMARKu 2001SE

A rekord ciagle w gore idzie :)  :)

hmm nie goraczkuj sie tak faktycznie masz ladny ten sprzecik nie chwalac sie ja cie przebijam jak bedziesz podawal swoje wyniki tutaj to powiem kiedy mnie przescigniesz !

Ps ja mam w tej chwili 512 ramu a ty 1 gb ! i tak cie lykam !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na ponizszym konfigu mialem w 3DMARKU 2001 SE z Detonatorami 41.09  dla WIN XP i DX 8.1 na Win XP okolo 15790 3dMarków.

hmm nie goraczkuj sie tak faktycznie masz ladny ten sprzecik nie chwalac sie ja cie przebijam jak bedziesz podawal swoje wyniki tutaj to powiem kiedy mnie przescigniesz !

Zgubiłeś się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom widzisz Lordzie VATerze sie ludzie gubia i ciagle nie moga skapowac o co biega , ale jaja tylko sie zjawilem i juz tyle kontrowersji heheheh :)  :)

Swoją drogą jeden wynik masz niezły: 60+ postów w jeden dzień to niezły wynik. Złamałeś nogę, czy co :lol: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile Ty wyciskasz w 3d marku na tym P4 3,06

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm kto tu se postów nabiera co ? dwa razy tego samego walnales  :) i co moze ja ?

jaki lol z ciebie :lol: 8) nei widdzisz ze licznik mi sie nei zmienil tak czasami sie na ofrum zdarza hmm nabijam sobie posty,,,,,,,,, i to nie ejst forum do pogaduszek bo robimy oftopicc,,,

Wiec musze wejsc na temat rozmowy mozesz zapodac link do swjego wyniku ? chce porownac je z moim r9 hmm i spokoj juz stary !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj link gdzies zapodawalem na forum jak wiadomo inymm to nie muj komputer tylko ojca wiec narazie na stale go nie krecilem ale jedzie do mnie juz Vapochill wiec bede nowe wyniki :-0

A serwis jest muj tylko widzisz nie jestem polakiem wiec ma proeblmy z pisowania,,,,,,,,,,,,

Pozdrawiam cieplutko :P

Konczymy te dyskusje bo to sie zle skonczy ! za raz ktorys z naszch KOlegow moderatorow przyjdzie i bedzie krzyczal ;) Respekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...