Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Sledze ten temat od kiedy sie poajawil i wiecie co mnie denerwoje ze pewne osoby uzwyaja go tylko i wylocznie do nabijania sobie postow. Jakimis bezsensownymi tekstami. Alien3 dobry jestes w 2 dni 147 postow. Od czasu kiedy tu jestem jeszcze nie widzialem kogos takiego jak ty. Po pierwsze moja xwka to NIE "Alien3" TYLKO ALLEN3 to JEST roznica. Mam dar wypowiadania sie i to nie jakies texty typu "Heh:)" czy "Nom i co teraz?" Własnie ze nie ja postów sobie nie nabijam jak bym chcial to bym se i 1000 napisal w ciagu dnia, tylko po co? Nie bede sie z toba kłócił i znizal do twojego poziomu. Forum sluzy do wypowiadania sie na rozne tematy i Polska to jest wolny kraj tylko niektorzy maja to gdzies i wypowiadaja sie bez sensu zamiast troche pomyslec. Swoja droga to dlugo Ci sie zeszlo by odpowiedziec juz 3 str zostaly zapisane odkad zamiescilem posta w tym temacie :) Heh szkoda gadac.No to po co nabijales se tego posta :?: mogles przeciez PW wyslac :idea: i by bylo po krzyku. Aha jak sciemniasz z konfigiem to przynajmniej wpisuj jakies konkretne dane bo robisz z siebie tylko wielkie posmiewisko.Po nowym roku zaktualizuje podpis lacznie z compare, teraz mi komp siada na XP bo sie zle zainstalnal (z dysku na dysk) a ja ni mam teraz XPka na CDku, dopiero po nowym roku bede mial i wtedy se testne kompa w 3Dmarku2001se. Udalo mi sie moja karte na ME testnac z OC i kitowym DX9 mialem ponad 9700 marków :( A i jak myslisz ze cie ktos bedzie tutaj szanowal za takie cos jak ty robisz to sie grubo mylisz.A czy tu ktos wogóle kogos szanuje? W życiu Moderatorzy daja bana za co popadnie i komu popadnie bo powiedzial jedno nie pasujace im slowo ale co do Nich to no comment... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 :D SIEMANKO! ZROBIŁEM TEŚCIK W WINXP NA NOWYCH DĘTKACH 42.01 I MIAŁEM 11550 BEZ O/C KRĘCIĆ MI SIE NIE CHCIAŁO A WIN98SE ZAINSTALOWAŁEM TĄ SUPERNOWOŚĆ DX 9.0 I KISZKA TOTALNA, WYNIK SPADŁ O 200 MARKÓOOW,ALE SYSTEM DZIAŁAŁ STABILNIE. JAK NIE MACIE R9500-R9700 TO NIE MA SENSU INSTALOWAĆ, SZKODA PRADU Nie zapominaj o gfie FX ktory to tez obsluguje DX9, mi tez on obnizyl wynik lecz nie na tym w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Sledze ten temat od kiedy sie poajawil i wiecie co mnie denerwoje ze pewne osoby uzwyaja go tylko i wylocznie do nabijania sobie postow. Jakimis bezsensownymi tekstami. Alien3 dobry jestes w 2 dni 147 postow. Od czasu kiedy tu jestem jeszcze nie widzialem kogos takiego jak ty. Po pierwsze moja xwka to NIE "Alien3" TYLKO ALLEN3 to JEST roznica. Mam dar wypowiadania sie i to nie jakies texty typu "Heh:)" czy "Nom i co teraz?" Własnie ze nie ja postów sobie nie nabijam jak bym chcial to bym se i 1000 napisal w ciagu dnia, tylko po co? Nie bede sie z toba kłócił i znizal do twojego poziomu. Forum sluzy do wypowiadania sie na rozne tematy i Polska to jest wolny kraj tylko niektorzy maja to gdzies i wypowiadaja sie bez sensu zamiast troche pomyslec. Swoja droga to dlugo Ci sie zeszlo by odpowiedziec juz 3 str zostaly zapisane odkad zamiescilem posta w tym temacie :) Heh szkoda gadac.No to po co nabijales se tego posta :?: mogles przeciez PW wyslac :idea: i by bylo po krzyku. Aha jak sciemniasz z konfigiem to przynajmniej wpisuj jakies konkretne dane bo robisz z siebie tylko wielkie posmiewisko.Po nowym roku zaktualizuje podpis lacznie z compare, teraz mi komp siada na XP bo sie zle zainstalnal (z dysku na dysk) a ja ni mam teraz XPka na CDku, dopiero po nowym roku bede mial i wtedy se testne kompa w 3Dmarku2001se. Udalo mi sie moja karte na ME testnac z OC i kitowym DX9 mialem ponad 9700 marków :( A i jak myslisz ze cie ktos bedzie tutaj szanowal za takie cos jak ty robisz to sie grubo mylisz.A czy tu ktos wogóle kogos szanuje? W życiu Moderatorzy daja bana za co popadnie i komu popadnie bo powiedzial jedno nie pasujace im slowo ale co do Nich to no comment... troszke wyluzuj bo ustawiasz tu wszytskich hmm aco do twojego sprzetu neiwiem czy klamiesz czy nie ale ,, ale jak tak to oszukujes siebie to na nikim nie zorbi wrazenia tuu hmmm no nie powiem ze sprzet masz kozacki :-) co nowe to masz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 troszke wyluzuj bo ustawiasz tu wszytskich hmm aco do twojego sprzetu neiwiem czy klamiesz czy nie ale ,, ale jak tak to oszukujes siebie to na nikim nie zorbi wrazenia tuu hmmm no nie powiem ze sprzet masz kozacki :-) co nowe to masz ! Ja tu nikogo nie ustawiam po prostu denerwuja mnie tacy ludzie którzy po jednym zwroceniu uwagi na okreslony temat chca sobie nabic posta tym ze napisza ze skad cos takiego masz albo klamie albo cos w tym stylu. Dodalem do podpisu wzmianke na temat i to chyba styka po co nie potrzebnie zapisywac tyle stron nie rozumiem tego. Swoja droga to jaki ty masz wynik na tych intelkach w 3DMArku 2001SE ? 3,06 to sporo kosztuje i watpie, choc nie jestem pewien czy masz go nie chce tego dalej rozwijac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie zapominaj o gfie FX ktory to tez obsluguje DX9, mi tez on obnizyl wynik lecz nie na tym w podpisieTej karty niema , niema sensu wspominać o karcie której niema! Równie dobrze moge powiedzieieć nie zapominaj o Radeon`ie 9900 ale po co ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Kiedy w końcu skończycie tą wymianę zdań, która ciągnie się już od 3 stron. Uważam, że ten temat jest stworzony po to aby podawać swoje wyniki z 3DMark-a a nie żeby robić to co można zobaczyć przez 3 ostatnie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie dostalem sie tam gdzie chcialem tzn do takiego jednego serwisu i to nie jest bynajmniej tłik nigdy w zyciu. Red Nacz sie nie spodobala moja reckaTa może napiszesz jak było naprawde ;) . I weź już ten swój konfig prawdziwy napisz bo to nie jest zabawne, przynajmniej już nie :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Kiedy w końcu skończycie tą wymianę zdań, która ciągnie się już od 3 stron. Uważam, że ten temat jest stworzony po to aby podawać swoje wyniki z 3DMark-a a nie żeby robić to co można zobaczyć przez 3 ostatnie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie zapominaj o gfie FX ktory to tez obsluguje DX9, mi tez on obnizyl wynik lecz nie na tym w podpisie Tej karty niema , niema sensu wspominać o karcie której niema! Równie dobrze moge powiedzieieć nie zapominaj o Radeon`ie 9900 ale po co ? Jest sens ze wspominaniem o FXie, bo jednak istnieje (choć jeszcze nie na rynku) a radek 9900 nie - więc nie rozwijaj tu wojny ATI vs. NVIDIA :evil: Lada moment pojawi się konkurent R9700PRO, i nic na to nie poradzisz - musisz czekać na odpowiedź ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JEDI KING Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 tak czytam wszyskie posty to w wiekszości z nich jaracie się ze swojego sprzętu !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie zapominaj o gfie FX ktory to tez obsluguje DX9, mi tez on obnizyl wynik lecz nie na tym w podpisie Tej karty niema , niema sensu wspominać o karcie której niema! Równie dobrze moge powiedzieieć nie zapominaj o Radeon`ie 9900 ale po co ? Jest sens ze wspominaniem o FXie, bo jednak istnieje (choć jeszcze nie na rynku) a radek 9900 nie - więc nie rozwijaj tu wojny ATI vs. NVIDIA :evil: Lada moment pojawi się konkurent R9700PRO, i nic na to nie poradzisz - musisz czekać na odpowiedź ATI. A ATI wyposci karte z dual DDR i nvidia siada :) , i kombinuje nad nowym projektem :). Moze GF XP? To taki oryginalny ostatnio znaczek :D. Tak to juz jest, zamkniete koło. Zeby uprzedzic twoje nastepne pytanie, ze nvidia tez wprowadzi dual ddr to powiem ci, moze nawet podam tu informacje, ze jak szukalem newsow to natknolem sie na artykul o dual ddr o mam fragment: And they managed to jointly ratify DDR II-based graphics memory standard, GDDR-2/3 in the end of 2002. 2 or 3 - depends upon who's talking. NVIDIA and Co think that it's GDDR-2 with 1Gbit/sec per output bandwidth (compare with 400Mbit/sec per output by 400MHz DDR II chips!). ATI thinks its GDDR-3, which is exactly the same spec, but higher frequencies. So, the bandwidth here is 1.4Gbit/sec per output. Simple arithmetic tells us that we deal with frequencies of 1GHz and 1.4GHz, respectively! And that's not wishful thinking: Samsung should be already producing limited volumes of 1GHz GDDR-2 chips the time you are reading this article. Źródło xbitlabs artykuł Duall DDR - pamięć przyszłości. Nie musze chyba tlumaczyc :). Znow ATI gora :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ludzie którzy po jednym zwroceniu uwagi na okreslony temat chca sobie nabic posta tym go nie chce tego dalej rozwijac :)Akto tu nabija posty co??przegladajac twoje wypowiedzi doszedlem do wniosku ze w wiekszosci nic nie wnosza.(2 dzien i stały user fajnie co :-) ?) Szybciej bys zmienił konfig w podpisie niz napisal jeden post!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 troszke wyluzuj bo ustawiasz tu wszytskich hmm aco do twojego sprzetu neiwiem czy klamiesz czy nie ale ,, ale jak tak to oszukujes siebie to na nikim nie zorbi wrazenia tuu hmmm no nie powiem ze sprzet masz kozacki :-) co nowe to masz ! Ja tu nikogo nie ustawiam po prostu denerwuja mnie tacy ludzie którzy po jednym zwroceniu uwagi na okreslony temat chca sobie nabic posta tym ze napisza ze skad cos takiego masz albo klamie albo cos w tym stylu. Dodalem do podpisu wzmianke na temat i to chyba styka po co nie potrzebnie zapisywac tyle stron nie rozumiem tego. Swoja droga to jaki ty masz wynik na tych intelkach w 3DMArku 2001SE ? 3,06 to sporo kosztuje i watpie, choc nie jestem pewien czy masz go nie chce tego dalej rozwijac :) LOL bo neima tegokompa to dl szapnu tak hhueheh to komp mojego ojca 8) :lol: ale ty jestes typ hueheyehe pzoatym nie wyniusl go tak duzo w canadzie sa niscze ceny ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 I nikt tego nie neguje - ATI kiedyś było najlepsze, miało długą przerwę i znów święci triumfy - oby tak dalej, bo przynajmniej ktoś zmusza NVIDIĘ do pracy :lol: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie dostalem sie tam gdzie chcialem tzn do takiego jednego serwisu i to nie jest bynajmniej tłik nigdy w zyciu. Red Nacz sie nie spodobala moja reckaTa może napiszesz jak było naprawde ;) . I weź już ten swój konfig prawdziwy napisz bo to nie jest zabawne, przynajmniej już nie :D . A co moze klamie, co? Nie spodobala sie jedna czesc i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 ndx - po polsku prosze - ups, nabilem posta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 LOL bo neima tegokompa to dl szapnu tak hhueheh to komp mojego ojca 8) :lol: ale ty jestes typ hueheyehe pzoatym nie wyniusl go tak duzo w canadzie sa niscze ceny ! Heh bylo tak od razu... :) Sorka za 2krotny post. Myslalem ze sie poprawiony wlaczy ale tak sie nie stalo za co very sory :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 LOL bo neima tegokompa to dl szapnu tak hhueheh to komp mojego ojca 8) :lol: ale ty jestes typ hueheyehe pzoatym nie wyniusl go tak duzo w canadzie sa niscze ceny ! Heh bylo tak od razu... :) Ale nie mozesz zapodac wyników tego nizszego chociaz? czy wszystkie sa teraz poza twoim zasiegiem i nie mozesz ich testnac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Brawo Allen ... dawaj... dawaj ... 2 dni i 150 postów ..... dawaj .... DOGONISZ KAERESA ;)))))) [cześć Kaeres long time no see ;] (4100 postów ... naprawde uzależniony uczestnik ;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie dostalem sie tam gdzie chcialem tzn do takiego jednego serwisu i to nie jest bynajmniej tłik nigdy w zyciu. Red Nacz sie nie spodobala moja reckaTa może napiszesz jak było naprawde ;) . I weź już ten swój konfig prawdziwy napisz bo to nie jest zabawne, przynajmniej już nie :D . A co moze klamie, co? Nie spodobala sie jedna czesc i tyle Tak a czemu sie nie spodobalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ty to se postów nie nabijaj. :) Sam dobrze wiesz why wiec juz sobie odpowiedziales na to pytanie wczesniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Ty to se postów nie nabijaj. :) Sam dobrze wiesz why wiec juz sobie odpowiedziales na to pytanie wczesniej :)Ale nie wszyscy, z forum tweak - w zasadzie powiedzialbym, ze tylko ja i ty wiemy czemu sie nie spodobal. Wię jak chcesz to powiedz :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 :D SIEMANKO! ZROBIŁEM TEŚCIK W WINXP NA NOWYCH DĘTKACH 42.01 I MIAŁEM 11550 BEZ O/C KRĘCIĆ MI SIE NIE CHCIAŁO A WIN98SE ZAINSTALOWAŁEM TĄ SUPERNOWOŚĆ DX 9.0 I KISZKA TOTALNA, WYNIK SPADŁ O 200 MARKÓOOW,ALE SYSTEM DZIAŁAŁ STABILNIE. JAK NIE MACIE R9500-R9700 TO NIE MA SENSU INSTALOWAĆ, SZKODA PRADU Nie zapominaj o gfie FX ktory to tez obsluguje DX9, mi tez on obnizyl wynik lecz nie na tym w podpisie :D nie zapomniałem o gf fx ale nie wymieniłem go bo go chyba jeszcze nikt nie ma, a tak w ogóle to po co chcesz wymieniać taki konfig stary? za słaby? he,he... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nie bede mowil bo bana dostane Biały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Allen3 - czegoś nie rozumiem: piszesz, że zaktualizujesz podpis po nowym roku, bo.... Na jakims sprzęcie jednak piszesz te swoje posty, więc wpisz chociaż taki (nie musi być potwierdzony linkiem). Druga rzecz do NDXa - nie masz zadnych "compare" na stronach FutureMark'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Może przestańcie się już kłucić bez sensu jak dzieci. Wróćmy do bardziej męskiego przechwalania się kto więcej zali..... znaczy: kto ma szybszy komp :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Nom wlasnie skonczcie to i za wyniki sie bierzmy. aj dam dopiero jak se Win XP od nowa instalne a do tego plyty potrzebuje a nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Przez te wszystkie perturbacje z tym postem dostaję mani spisku :lol: Zaraz widzę kogoś (choćby siebie :lol: ), kto zauważy możliwość manipulacji - Tyan vs. Robl - podawajcie w opisach Ksywe, której używacie na forum - unikniemy dyskusji w stylu: to nie twój wynik. P.S. Tonie ma być czepialstwo - to tyko moja dygresja :lol: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Major Zadek -czepiasz się. Mam innego maila niż ksywka na forum- to ma być dziwne? Ale ok, poprawiłem i Tyan już jest w opisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 Major Zadek -czepiasz się. Mam innego maila niż ksywka na forum- to ma być dziwne? Ale ok, poprawiłem i Tyan już jest w opisie. Nie gniewaj się :wink: Zebrało mi się na zarty :roll: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...