tomas13 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 To ja tez sie pochwale 9190 pkt. z tym co w podpisie. Ps. Prawie nic nie krecone bo dopiero co zlozone i musze sie najpierw tym nacieszyc. Podaj link do compare. Chyba wreszcie moge podac - mam duze problemy ze strona Wscieklej Cebuli. http://service.madonion.com/compare?2k1=4683152 Powtorzony test dal jeszcze nieco wiecej: http://service.madonion.com/compare?2k1=4683465 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmm no to chyba teraz wreszcie moge podac prawdziwy link :) http://service.madonion.com/compare?2k1=4601141 (mam nadzieje, ze dziala ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek J Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja mam 5377. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 10390 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 aha- wynik z chlodzeniem powietrzem proca (@ 1.73ghz 1.75V) i radeonem z chlodzeniem pasywnym + 80mm wentyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 aha- wynik z chlodzeniem powietrzem proca (@ 1.73ghz 1.75V) i radeonem z chlodzeniem pasywnym + 80mm wentyl A jakiego masz radka, bo go nie widzę w podpisie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chyba wreszcie moge podac - mam duze problemy ze strona Wscieklej Cebuli. http://service.madonion.com/compare?2k1=4683152 Powtorzony test dal jeszcze nieco wiecej:http://service.madonion.com/compare?2k1=4683465 Czegos tutaj nie rozumiem :?: 13 z 17 testow mam lepszy wynik od Ciebie. Sa to testy takie jak np. nature (59,9 vs 44,5 fps), pixel i vertex shadery i to roznice po 30 %. Jedynymi testami, w ktorych rulujesz sa Game 1 i Game 3. Z tego widzimy, ze w 3dmarku licza sie pierwsze 4 testy. Kto w nich ma duzo fps ten ma supe wynik. Jednym slowem LOL. Mam wynik mniejszy o okolo 120 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kareas jasne ze w 3DMarku licza sie 4 pierwsze testy przeciesz pisza o tym w Readme. A ja mam nedzne 3362 ale jak na ten procesor i grafike niezle http://service.madonion.com/compare?2k1=4685246 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja to tylko 3580 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Czegos tutaj nie rozumiem :?: 13 z 17 testow mam lepszy wynik od Ciebie. Sa to testy takie jak np. nature (59,9 vs 44,5 fps), pixel i vertex shadery i to roznice po 30 %. Jedynymi testami, w ktorych rulujesz sa Game 1 i Game 3. Z tego widzimy, ze w 3dmarku licza sie pierwsze 4 testy. Kto w nich ma duzo fps ten ma supe wynik. Jednym slowem LOL. Mam wynik mniejszy o okolo 120 pkt. Wyglada wiec na to ze w tych testach najwazniejsza role odgrywa karta a przeciez twoja jest tej samej klasy. Albo tez twoj zestaw wystarczy by nie "dlawic" karty. Robilem wczesnie test na tej samej karcie przy Cel 1.0, 192MB sdram i wynik byl w granicach 5,5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zacznę od tego,że mój xp1600 standardowo chodzi jako xp1700 :) . Na takich ustawieniach mam bez o/c karty ok 9400 pkt. Po ustawieniu fsb na 150mhz (1575mhz) i oc karty(300/600) osiągam około 10600 pkt. Pobawiłem się ustawieniami pamięci w biosie i stuknęło mi 11000 z małym kawałkiem :D . Czy na 3dmarku2001SE miałbym większy(test Adv. pixel shader) wynik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 aha: http://service.madonion.com/servlet/Index?...ojectId=4690255 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 do nie dawna mialem 10tys. z hakiem, ale teraz juz 11tys. (z hakeim :D )... i jestem happy :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Fczoraj instalnąłem dentki 40.72 i wynik to 10756 nic nie kręcone :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja na najlepszej jakosci obrazu i niekreconych dentkach mam cos kolo 10600 (to tyle co kiedys mialem na kreconym sprzecie - niezle te dentki :D ).... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Na Default - 3400 :( ach ten gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 aha- wynik z chlodzeniem powietrzem proca (@ 1.73ghz 1.75V) i radeonem z chlodzeniem pasywnym + 80mm wentyl A jakiego masz radka, bo go nie widzę w podpisie? no jest napisane ze gigabyte'a, maya 128mb deluxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 14942 jeno porc wykrecony na 2ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 "]14942 jeno porc wykrecony na 2ghz Piekny wynik gratuluje Daj linka do compare Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 "]14942 jeno porc wykrecony na 2ghz Juz widze trzecie taki sam avartar (07.X.2002, godz. 8:00). Kim jest ten koles na zdjeciu ? P.S. Wynik b. ladny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A u mnie 12600 z groszami... Ale w sumie żałuję przesiadki z AMD na Intela (może to sentyment po 3 latach?) Ale wszystko jest na dobrej drodze : w trakcie dostawy XP2400+ (potestuję , porównam i może znowu przesiadka na AMD) P.S. linku do COMPARE nie jestem w stanie zapodać , gdyż ponieważ net tylko w firmie posiadam , bo w domu jeszcze mi TP telefonu nie przełączyła z poprzedniego mieszkania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 u mnie jest 9400 oczywiscie nic nie krecone a wynik lepszy niz niektorzy na p4 2.2 ghz czyli amd nadal blyszczy wydajnoscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 u mnie jest 9400 oczywiscie nic nie krecone a wynik lepszy niz niektorzy na p4 2.2 ghz czyli amd nadal blyszczy wydajnoscia Blyszczy to mu sie jądro jak u psa :) Patrzac na testy na stronkach to mam lepsze wyniki niz P4 2.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 aha- wynik z chlodzeniem powietrzem proca (@ 1.73ghz 1.75V) i radeonem z chlodzeniem pasywnym + 80mm wentyl A jakiego masz radka, bo go nie widzę w podpisie? no jest napisane ze gigabyte'a, maya 128mb deluxe A fakt, jest :oops: pomyliłem z płytą głowną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 u mnie jest 9400 oczywiscie nic nie krecone a wynik lepszy niz niektorzy na p4 2.2 ghz czyli amd nadal blyszczy wydajnoscia Blyszczy to mu sie jądro jak u psa :) Patrzac na testy na stronkach to mam lepsze wyniki niz P4 2.0. Ta ty i dobre wyniki lol ja mam lepszy wynik na Radeonie 8,5k nie kręconym :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdik Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 u mnie pokazuje 10463 ale po zainstalowaniu peltira 120 w mysle ze pojdzie wyzej pozdro dla kretaczy :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 -=12479=- http://service.madonion.com/compare?2k1=4704089 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 u mnie jest 9400 oczywiscie nic nie krecone a wynik lepszy niz niektorzy na p4 2.2 ghz czyli amd nadal blyszczy wydajnoscia Blyszczy to mu sie jądro jak u psa :) Patrzac na testy na stronkach to mam lepsze wyniki niz P4 2.0. Ta ty i dobre wyniki lol ja mam lepszy wynik na Radeonie 8,5k nie kręconym :lol: Jakbys mial moja karte luba ja Twojego procka na FSB 155 to mielibysmy conajmniej 11,5k Na tym radku nie pamietam dokladnie ile masz ale pewnie cos kolo 10k :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Ja sie zastanawiam ile moge uzyskac w przyszlosci na P4 1,8@2,4 z karta graficzna Geforce2 GTS... wydaje mi sie ze okolo 6000pkt ? Mam nadzieje ze ona nie bedzie sie az tak bardzo dławić, bo raczej mojemu zestawowi potrzebna jest wymiana procka i plyty niz k.graficznej (ktora zreszta kupilem raptem polroku temu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 UPDATE: -=12753=- http://service.madonion.com/compare?2k1=4706865 - przy procesorze podkreconych na 2728 MHz :) i pamieciach 1:1 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...