szpak Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 http://service.futuremark.com/compare?2k1=5842170 nowy wypASIONY JAK NA TAKA KARTE WYNIK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Ciekawe czy na platformie AMD da sie przeskoczyć 10k na moim radeonie, narazie mam taki plan ale nie wiem czy się to powiedzie bo mam strasznie <span style="color:red;">[ciach!]</span>o pamięci. Jest na forum ktoś kto na 9000pro przeskoczył 9000 marków ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 :twisted: 12006 :twisted: sprzet na dole napisany :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 :twisted: 12006 :twisted: sprzet na dole napisany :twisted:cos malutko :D ja jakbym sie uparł to 11k wyciagne spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No niezbyt duzo, u mnie starszy brat 8500 a wynik 12043 :roll: -- http://service.futuremark.com/compare?2k1=5835131 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 :twisted: 12006 cos malutko :D ja jakbym sie uparł to 11k genghiskhan :!: Ty w ogóje czytasz wypowiedzi :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ciekawe czy na platformie AMD da sie przeskoczyć 10k na moim radeonie, narazie mam taki plan ale nie wiem czy się to powiedzie bo mam strasznie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pamięci. Jest na forum ktoś kto na 9000pro przeskoczył 9000 marków ?? jest i to kilka osob ktore maja 1k0 a 9k0 to ja sie na swoim r 9000 bez pro przymierzam osiagnac juz mi mało brakuje czekam na nowa płye proc na 2ghz i bedzie nawet moze i 10000 mozecie sie smiac ale zobaczycie ze sie uda ...a durniu 1200 miałem 6600 a na xp 1800+ mam 7800 to jeszcze tylko 2200 :P no moze tylko 9000wycisne bhebhe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Czy ten TOPIC jest niesmiertelny?? :D :lol: :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No no no juz sie zyzywaja .lol mozna przeklinac tylko pomiedzy literkami kropki trza stawiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 :twisted: 12006 cos malutko :D ja jakbym sie uparł to 11k genghiskhan :!: Ty w ogóje czytasz wypowiedzi :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Tylko porownaj sobie oba konfigi :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 :twisted: 12006 cos malutko :D ja jakbym sie uparł to 11k genghiskhan :!: Ty w ogóje czytasz wypowiedzi :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Tylko porownaj sobie oba konfigi :evil: :evil: :evil: DObra mi chodzilo o to ze On podal do tamtego wyniku kubcia te 11k a nie do swojego. Sorka, jesli sie tak bardzo zdenerwowaliscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ciekawe czy na platformie AMD da sie przeskoczyć 10k na moim radeonie, narazie mam taki plan ale nie wiem czy się to powiedzie bo mam strasznie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> pamięci. Jest na forum ktoś kto na 9000pro przeskoczył 9000 marków ?? jest i to kilka osob ktore maja 1k0 a 9k0 to ja sie na swoim r 9000 bez pro przymierzam osiagnac juz mi mało brakuje czekam na nowa płye proc na 2ghz i bedzie nawet moze i 10000 mozecie sie smiac ale zobaczycie ze sie uda ...a durniu 1200 miałem 6600 a na xp 1800+ mam 7800 to jeszcze tylko 2200 :P no moze tylko 9000wycisne bhebhe Zminiłem pamiątki, dałem proca pod 2GHz i róg :x tylko 100 marków więcej ale muszę nad tym popracować, poprzednio też nie odrazu poszło doprze. Możesz tutaj sobie looknąc Zobacz tu niestety już coraz trudniej o każdego marka. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Zminiłem pamiątki, dałem proca pod 2GHz i róg :x tylko 100 marków więcejBo teraz waskim gardlem twojego kompa jest grafa i podkrecanie proca juz ci duzo nie da. Bez WC na Radeonie nawet nie licz na 10k chociaz i to moze byc za malo i pelt by sie przydal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 :twisted: 12006 cos malutko :D ja jakbym sie uparł to 11k genghiskhan :!: Ty w ogóje czytasz wypowiedzi :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Tylko porownaj sobie oba konfigi :evil: :evil: :evil: DObra mi chodzilo o to ze On podal do tamtego wyniku kubcia te 11k a nie do swojego. Sorka, jesli sie tak bardzo zdenerwowaliscie no co kurde cieciu ma p4 2.4ghz i radka 9500pro (czyli sprzeta lepszy a wyniki wcale nie takie super) hehe jak zapodam pelta na CPU i grafe wyciagne na moim bidnym sprzecie z 11k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no co kurde cieciu ma p4 2.4ghz i radka 9500pro (czyli sprzeta lepszy a wyniki wcale nie takie super) hehe jak zapodam pelta na CPU i grafe wyciagne na moim bidnym sprzecie z 11k czekam na wynik ponad 11k rozumiem bez problemu bedzie. P4 2,4 to do 3,4 ludzie wyciagaja co prawda na WC ale jednak a co do radka to fakt nawet 13k powinno byc w kazdym razie chyba wieksza roznica pomiedzy waszymi wynikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 no co kurde cieciu ma p4 2.4ghz i radka 9500pro (czyli sprzeta lepszy a wyniki wcale nie takie super) hehe jak zapodam pelta na CPU i grafe wyciagne na moim bidnym sprzecie z 11k czekam na wynik ponad 11k rozumiem bez problemu bedzie. P4 2,4 to do 3,4 ludzie wyciagaja co prawda na WC ale jednak a co do radka to fakt nawet 13k powinno byc w kazdym razie chyba wieksza roznica pomiedzy waszymi wynikami no wlasne dziwi mnie taki maly wynik na takim sprzecie - celeq tulipan ktorego mam smialo moze konkurowac wydajnoscia z niekreconym p42.2GHz - moze w niektorych rzeczach jest wolniejszy ale ogolnie wyda jest bardzo duza - czekam az bede mial wiecej kasy i sprawie se 174W pelta na proca to moze uzyskam 1.8GHz+ z tego hyhy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ghenkiskhan bez urazy, ale czy grasz duzo w 3dmarka, ze porownujesz swoje 10k punktow z 12k na p4 i r300? Ja wole moje 7k od twoich 10k. W car chase oraz lobby mam wiecej fps od ciebie... to ze na dragothic titanium dostaje kopa to normalne, ale w plynnosci jest zero roznicy. Szkoda ze gosc ze swoimi 12k nie podal linka, zobaczylbys co robi p4 z dobra karta na high detail. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 13081 na tym co ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 enricco masz jakiegos linka? bo to juz podejrzanie niski wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 13081 na tym co ponizej Mało jak na taki wypasiony sprzęt, podkręć więcej ja mam ponad 16k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ghenkiskhan bez urazy, ale czy grasz duzo w 3dmarka, ze porownujesz swoje 10k punktow z 12k na p4 i r300? Ja wole moje 7k od twoich 10k. W car chase oraz lobby mam wiecej fps od ciebie... to ze na dragothic titanium dostaje kopa to normalne, ale w plynnosci jest zero roznicy. Szkoda ze gosc ze swoimi 12k nie podal linka, zobaczylbys co robi p4 z dobra karta na high detail. no nie no za.je.bi.sty. koles jestes - wynik to wynik - a roznice jak widac zerowe wiec po co przeplacac (do p4) :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 "]No niezbyt duzo, u mnie starszy brat 8500 a wynik 12043 :roll: --http://service.futuremark.com/compare?2k1=5835131 Ale na jakiej magistrali 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Eeetam ,gadanie ,magistrali .. phi :wink: ,lazi o to ze P4 ma quad pumped bus czyli efektywna x4 co przy 133 daje 533mhz a mi na moim wysokim w miare fsb jako ze athlon ma x2 daje dopiero 384mhz, wiec defakto on ma wyzsza magistrale :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 16441 i zamierzam poprawić ten wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...