radiergummi Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Jak w temacie. Mam laptoka do zrobienia. Sprowadzony ze stanow po wyjeciu z pudla z zainstalowanym systemem Vista. Ale znajomym sie odwidzialo i chca XP. i tu jest problem. Producent przewidzial tylko sterowniki dla Visty: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su...kceghdgngdgmm.0 Chipste to M690V, ale sciagniecie driverow do desktopowego odpowiednika nie pomoglo. Nie zainstalowane komponenty to LAN, wifi, grafa, kontroler hdd. Ma ktos jakis pomysl? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 na stronie toshiby masz linka do forum pomocy technicznej. na tym forum znalazłem elegancka paczkę sterowników do mojej a210 11b. Wpisz w szukajke model i xp drivers. Moze juz ktos przygotowal taka paczke. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NORDBERT Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 na stronie toshiby masz linka do forum pomocy technicznej. na tym forum znalazłem elegancka paczkę sterowników do mojej a210 11b. Wpisz w szukajke model i xp drivers. Moze juz ktos przygotowal taka paczke. Pozdrawiam witam jestem nowy na tym forum, przepraszam ze tak bez przedstawienia sie, ale to potem :] temat nie najswiezszy ale ale problem jak najbardziej bo toshiba robi ogromne problemy z udostepnieniem sterownikow na XP. mam ten sam model co ty, chcialem zainstalowac wiedzmina i mi sie zamyka. wyskakuje okienko cos ze " the witcher przestal dzialac bo wystapil problem" czy cos takiego. standart na viscie (ja mam wersje 32 bit) :/ problem z wiedzminem ma duzo ludzi na viscie, ani ekipa witchera ani tymbardziej ci z microsoftu nie maja pomyslu co by tu zrobic. jedyne rozwiazanie to sie przerzucic na XP. wogole vista jak narazie nie jest zbyt atraktycjnym systemem. nie wiem czemu nie bylo mozna poprostu rozbudowac XP 64 edition do lepszej funkcjonalnosci tylko rzucili takiego ochlapa zeby ludzie nie narzekali ze microsoft chce zbicjeszcze wieksza fortune na viscie. swoja droga ktos powinien sie tym zajac, bo toshiba nawet sie nie stara zeby stworzyc i udostepnic paczke sterownikow na XP. ok, a teraz do rzeczy :] piotreek myslalem ze rozwiazales moje wszystkie problemy tym linkiem, ale kurde jak przeczytalem to : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...