Werka Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Witam Jakie znacie mało-dynamiczne gry? Niekoniecznie startegie turowe, choć aktualnie ubóstwiam HoMM V i Advance Wars na GBA :D Edytowane 15 Listopada 2007 przez Werka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 (edytowane) Oczywście Disciples I&II + dodatki oraz EtherlordsI&II, choc nalezy pod wziąc pod uwage, ze ta ostatnia pozycja jest również troche karcianką.;) Edytowane 15 Listopada 2007 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Prócz wyżej wymienionych: Domination i skoro już wspomniano o Advance Wars, to przyjemnie grało się też w mobilne Ancient Empires, bardzo przypominające wspomnianą grę na GBA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werka Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie wiem czy to już nie zakrawa na inny temat, ale chyba nie zaszkodzi zapytać... Czy Ancient Empires 2 występuje w wersji 240x320? Ewentualnie czy moglibyście polecić dobre gry na Symbiana S60v3 (może nawet poświecić temu osobny temat :D )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Czy Ancient Empires 2 występuje w wersji 240x320? Ewentualnie czy moglibyście polecić dobre gry na Symbiana S60v3 (może nawet poświecić temu osobny temat :D )?Oczywiście, że występuje. Co do gier mobilnych - załóż temat, droga wolna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 ze starszych gierek masz incubation, warhammer:chaos gate, cala seria herosow, fantasy wars, cywilzacje a z nie urowych to musialbym pomyslec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Seria Combat Mission, jak grales w Heroes V to i Heroes III polecam. Z RTSow: wszystko z aktywna pauza, w tym Blitzkrieg 1 i 2, Dawn of War, Warhammer: Mark of Chaos (choc tu aktywna pauza jest mocno ulomna), Medieval Total War 1 i 2 (A takze inne gry z tej serii). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Strategią turowa do której najczęściej powracam to Panzer General I :) Udało mi sie kiedyś dorwać wersje pod winde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAnek87 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Jagged Alliance :D Nie jest to może taka typowa strategia turowa, ale wydaje mi się, że możnaby ją pod ten gatunek podciągnąć ;) Edytowane 16 Listopada 2007 przez JAnek87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Medieval Total War tak jak już Costi wspomniał. Dla mnie najlepsza turówka w jaką grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Lux Delux <- wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Sam sie zdziwiłem, ze przy mym wczesniejszym poscie nie dodałem serii Age of wonders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ostatnio turowa: "Fantasy War" taki HoMM V + Battle Isle 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 jak juz podeszles pod gba to na ta platforme jest jeszcze final fantasy tactics tez calkiem fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 jak juz podeszles pod gba to na ta platforme jest jeszcze final fantasy tactics tez calkiem fajne :) Grałem w "większą" wersję tej gry, czyli Final Fantasy Tactics na PlayStation (PSX) i muszę przyznać, że całkiem fajna gra. Z turowych jest jeszcze Front Mission jak jesteśmy przy konsolach (Był na SNES'a, PSX, GBA...) Z komputerowych grałem w Etherlords i mi się podobało (ale jak ktoś wspomniał - trochę tu karcianki), w Fallout Tactics, i kiedyś zagrywałem się w Commandos 1 i 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...