Skocz do zawartości
nedudej

Nowy Sprzet

Rekomendowane odpowiedzi

przegladam dosyc czesto forum, postanowilem poskladac cos sensownego i prosze o rady :)

e2160 czy e2140? (chyba lepiej 2160 w razie procka padaki na wiekszym mnozniku mozna nizsze fsb ustawic a chce go na 3ghz puscic)

msi neo2-fr, foxcon czy dfi blood iron? (tutaj bardziej w strone msi)

ram patriot OCZ czy poprostu kingston? (chcialbym zeby pamieci podczas krecenia nie ograniczaly sprzetu, brac 4gb odrazu?)

chlodzenie jakies w sensownej cenie mozecie polecic

dysk, nagrywarka dvd bedzie narazie ze starego sprzetu

pozniej chce kupic 8800gt kiedy bedzie mozna je wkoncu dostac w sklepach

co do zasilacza obecnie mam modecom 350w 2.0 ale ze wzgledu na 8800gt ktore bedzie niedlugo musze chyba cos mocniejszego poszukac?

co do finansow, poprostu chce poskladac cos sensownego w sensownej cenie, wole wybrac z tego co wypisalem, czesci te sie powtarzaja w wielu tematach.

Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nie masz zgadywać o co mi chodzi /tym bardziej, że nie chodzi mi o żaden konkretny model w tym momencie/ tylko otworzyć sobie wątek o każdej, przeanalizować problemy|wady|zalety i osądzić co właśnie dla Ciebie będzie najlepsze.

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

osobiście brał bym foxa, ale nie bierz tego do siebie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi