Gość shoxeh Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 A jak z tą głośnością w końcu? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 na jakims danfossku tlokowym znosnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Sam też nie rozumiem jak można wydać 1000 zł na WC na rzecz 10-15C niższej temp na CPU, która w OC nie daje nic. Sprawę w 90% przypadków załatwia Karakorum za ~70 zł, ewentualnie jakiś Thermalright za ~100 zł. W wypadku FC przynajmniej temperatury są konkretne. Ta, a przy skraplaniu się wody sie nabawisz nerwicy, bo będzie wszędzie ;]Jedyne sensowne chlodzenie na codzien to ac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Podpisuje się obiema rękami. Chodziło mi o to, że jak już się wyda tyle kasy na FC, to przynajmniej można coś na tym wykręcić, bo WC to dla wyglądu tylko :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Jakie temperaturki pokazuje? Ile BTU rotarka? Jaka długość kapilary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Jakie temperaturki pokazuje? Ile BTU rotarka? Jaka długość kapilary? -40-45W 230W co do pozostalych pytan nie wiem :lol: juz mi sie nie chce bawic, składam bo zostalo mi troche czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Rodzina Ci się nie wkurza ze robisz warsztat z pokoju? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Rodzina Ci się nie wkurza ze robisz warsztat z pokoju? ;]place za siebie wiec nie ale za 3-4 miechy juz sie wynosze ;) jesli nie pojdzie po mojej mysli to dopieor za 15-16mc-y ale przynajmniej bede na swoim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...