Skocz do zawartości
SlaY3R

Problem Z Lapkiem Lub Netem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzis mi przyszedl laptop z serwisu chcialem podlaczyc sobie w nim neta wpinam kabelek i nic ... nie utworzylo sie nowe połaczenie sieciowe i nie wyskoczyla to okienko ze kabel sieciowy zostal podlaczony ;/ na stacionarnym dziala wszystko wpinam kabel i interent jest.... dodam ze Modem to Webstar cable modem a laptop to acer 5101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stery instalowalem ale wlasnie nie wiem czy dobre bo nie mam tej plytki z wszystkimi sterami ...jak ktos by mi mogl wskazac link do tych prawidlowych sterow ... z gory dzieki : )

----------------------------------

niech mi ktos pomorze bo juz nie wiem, zainstalowalem wszystkie sterowniki ( Driver and Utilites) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html z tej stronki i nic nie dalo ...

Witam udalo mi sie zainstalowac sterowniki karty siecowej http://www.scientificatlanta.com/products/...ems_drivers.htm <---- stad trzebabylo je sciagnac ale mam inny problem laptop w ogole nie reaguje jak go podlacze pod neta musze go podlaczyc kablem od drukarki koncowke ta kwadratowa do modemu a koncowke usb pod usb i tak wlasnie zainstalowalem sterowniki wyskoczya ze znaleziono nowy sprzes usb cable modem i zainstalowalem po chwili wyskakuije Pobieranie Adresu Sieciowego ... i wyskakuje polaczenie lokalne ma ograniczona lacznasc lub brak lacznosci ...;/;/ juz mnie .... dlaczego po podlaczenie normalnie kabla w swoje miejsce nie reaguje ?

Edytowane przez SlaY3R

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi