SlaY3R Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam dzis mi przyszedl laptop z serwisu chcialem podlaczyc sobie w nim neta wpinam kabelek i nic ... nie utworzylo sie nowe połaczenie sieciowe i nie wyskoczyla to okienko ze kabel sieciowy zostal podlaczony ;/ na stacionarnym dziala wszystko wpinam kabel i interent jest.... dodam ze Modem to Webstar cable modem a laptop to acer 5101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Może samo połączenie lub karta sieciowa w urządzeniach wyłączone albo stery od niej nie zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) stery instalowalem ale wlasnie nie wiem czy dobre bo nie mam tej plytki z wszystkimi sterami ...jak ktos by mi mogl wskazac link do tych prawidlowych sterow ... z gory dzieki : ) ---------------------------------- niech mi ktos pomorze bo juz nie wiem, zainstalowalem wszystkie sterowniki ( Driver and Utilites) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html z tej stronki i nic nie dalo ... __________________________________________________________________ Witam udalo mi sie zainstalowac sterowniki karty siecowej http://www.scientificatlanta.com/products/...ems_drivers.htm <---- stad trzebabylo je sciagnac ale mam inny problem laptop w ogole nie reaguje jak go podlacze pod neta musze go podlaczyc kablem od drukarki koncowke ta kwadratowa do modemu a koncowke usb pod usb i tak wlasnie zainstalowalem sterowniki wyskoczya ze znaleziono nowy sprzes usb cable modem i zainstalowalem po chwili wyskakuije Pobieranie Adresu Sieciowego ... i wyskakuje polaczenie lokalne ma ograniczona lacznasc lub brak lacznosci ...;/;/ juz mnie .... dlaczego po podlaczenie normalnie kabla w swoje miejsce nie reaguje ? Edytowane 17 Listopada 2007 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...