fmaverick Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam! to mój pierwszy post na tym forum, więc na początku witam wszystkich. kilka dni temu nabyłem nowego lapka (jak w temacie) i nie mogę używac wbudowanej kamery, zaczęło się od tego, że Skype nie wykrył żadnej, w menadżerze urządzeń system też jej nie wykrywa, zainstalowałem sterowniki ze strony FS do tego modelu, ale nic, zainstalowałem też sterowniki z płyty dołączonej do komputera i też nic. z góry dzięki za poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fmaverick Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Panowie... to ja na tym forum zarejestrowałem się z polecenia kolegów, którzy na nim siedzą, że najlepsze jest i zaraz dostanę odpowiedź, a tu nikt nawet nie napisał, że nie wie... może choc napiszecie gdzie mogę się sam dowiedziec??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 A: EDYTUJ posta, nie pisz jeden pod drugim B: Jaki masz system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fmaverick Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) A: EDYTUJ posta, nie pisz jeden pod drugim B: Jaki masz system ? Vista Home 32-bitowy. ok, nie musicie się już wysila, poradziłem sobie. Edytowane 19 Listopada 2007 przez fmaverick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemyk99 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 Vista Home 32-bitowy. ok, nie musicie się już wysila, poradziłem sobie. Witam to moj pierwszy post tutaj i mam taki sam problem jak Ty miales z kamerka. Moze ktos pomóc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtassss Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 a włączyłeś kamerkę? przycisk fn+f7 Jeśli kamera jest włączona powinna świecić się dioda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemyk99 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 a włączyłeś kamerkę? przycisk fn+f7 Jeśli kamera jest włączona powinna świecić się dioda Dzięki Wojtassssss działa, pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiekowy Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzięki Wojtassssss działa, pozdrawiam...Chciałbym tak napisać! Trzecią kamerę katuję i zero efektów.System nie instaluje sterowników.Mam Vistę Ultimate 32bit,komp spełnia wymogi systemu.Teraz próbuję odpalić Logitecha Quick Cam Chat.Stery wypróbowałem wszystkie dostępne/płyta/strona producenta.Instalowałem automat.i custom.Po każdej próbie cleanowałem kompa.Efekt końcowy zawsze ten sam-"Sterowniki nie zostały zainstalowane(kod28).Brak żądanej sekcji w pliku INF".Wiem,że ten typ chodzi pod Vistą.Zanim ją zdepczę,może ktoś ma lepszy pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...