poca Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Co tu się dzieje!? Halo? Przecież to zwyczajny chlew. Co z Wami? Autorem jest kobieta i od razu ciśnienie rośnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Co tu się dzieje!? Halo? Przecież to zwyczajny chlew. Co z Wami? Autorem jest kobieta i od razu ciśnienie rośnie? Tsii nie psuj im chwili. Brakuje na modyfikacjach Carl0sa :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Odwrócenie budy z tymi wszystkimi dziurami to najbardziej debilny pomysł jaki ostatnio tu widziałem. Gdzie to wyciszanie to tez nie wiem... Z przodu wygląda beznadziejnie a podswietlenie jak większosc innych "modów" moze robic za choinke za miesiąc... Do tego za duze okno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 zwykle kobieta próbuje śrubokrętem otwierać konserwę, Ty dajesz jako taki przykład że tak być nie musi ale dla mnie to nie ma ani ładu, ani składu - a już tym bardziej estetyki i zmysłu plastycznego - a już tego jak od kogo, ale od kobiety (dziewczyny? nastolatki?) wypadałoby wymagać mimo wszystko i tak lepiej tniesz te kanty niż niejedno dziecię neostrady - może jednak lepiej skup się na chomikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazejj Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) Oczywiście jak by zrobił to gość, do tego koment, że zrobił to na odwal to pewnie posypały by się posty typu - człowieku gratki za chęci, nie wygląda najgorzej tylko się lepiej postaraj... Weź w ogóle znajdz jakąś dziewczyne co by wycinała dziure pilnikiem. Założył bym się że jak byś od siostry wziął pilnik to byś dostał po [gluteus maximus], a tutaj full poświęcenie good job Edytowane 16 Listopada 2007 przez Blazejj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Nie będę oceniał tego moda bo to kwestia gustu. Ale: -wyciszanie komputera i okno? przecież to sprzeczne samo w sobie... -brak filtrów na wentylatorach też nie jest dobrym pomysłem (no chyba że ktoś lubi co miesiąc odkurzać wszystkie podzespoły) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Co tu się dzieje!? Halo? Przecież to zwyczajny chlew. Co z Wami? Autorem jest kobieta i od razu ciśnienie rośnie? Popieram...tylko dlatego ze ma pionowa kreske to wszyscy sie podniecaja!!! Czym? obudowa do gory nogami? jednym wentylem? kilkowma swiecidelkami? Nie patrzac na plec powiem krotko żenada.. (owszem ja nic nie zaprezentowalem, ale jak do ludzi to jednak z czymś...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Aha, czyli jednak chłam. :-( No trudno, mi się naprawde szczerze podoba inaczej bym nawet nie postanowiła tego zamieścić i koleżance mojej tez sie podoba. Mówi, że jest ładniejsze od jej szarego blaszaka. A ja również często sie patrze do środka kompa z dwóch powodów: - lubie wiedzieć jak mu serce bije - mała odskocznia od monotonnej często kilkunastogodzinnej pracy przy komputerze. Niektórzy mają ruszające isę maskotki na komputerze, ja mam okno. Ten komp to i tak przeżytek i zbieram na drugi, do którego bardziej się przyłoże. Niestety nie mam specjalistycznych narzędzi, bez których ani rusz. Jak widać wycięcie głupiego otworu to tydzień zabawy. Jakby mieć dostęp do CNC to bym w autocadzie sobie każdą część zaprojektowała i zleciła wycięcia. Ale bez znajomości, to bym w tysiącu się nie zmieściła. Ps1: Możecie mówić, że to wcale nie wycisza, ale jest na odwrót, nie będę udowadniać. To ja przy nim siedze i wiem, że mając go 50cm od siebie wydaje hałas jak kiedyś 1,5 metra odemnie pod 0,5metrową stertą ubrań (owszem, wszystko sie grzało do 70st. ale było stabilnie i dało sie zasnąć). Ps2: Jaką pionową kreskę? Edytowane 17 Listopada 2007 przez Pussik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie, Poca nie jest gejem (chyba?)/męską szowinistyczną świnią - on po prostu zna dziewczyny w realnym świecie ;] Ehs myślałem że nikt nie odważy się napisać, że coś za mocno Panowie słodzicie [; Ps2: Jaką pionową kreskę? :oops: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Mi jakos trudno uwierzyc, ze taka laska siedzi kilka/nascie godzin przed kompem i w nim grzebie, jakby nie miala lepszego zajecia. ;] Co do moda to powiem otwarcie i bez owijania w bawelne - nie podoba mi sie, ale doceniam trud wlozony w prace. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ath, ci którzy mnie znają, wiedzą dlaczego siedze tyle przed kompem. A ci którzy mnie nie znają, nie muszą wiedzieć, bo to nie ich sprawa. Nie musze się publicznie o wszystkim wypowiadać. Robi sie offtop. Czy takie filtry kurzu mocno osłabiaja przewiew w kompie? Chodiz mi o to, że mam tlyko jeden wentyl w budzie, wyciągajacy i ssie tak dobrze, że na spodzie przy pomaranczowym, gdzie są 2 grille, przysysa husteczke do nich. :) Więc jest nieźle, a jak zamontuje tam filtry to, czy mocno ograniczy to ssanie powietrza z zewnątrz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Popieram...tylko dlatego ze ma pionowa kreske to wszyscy sie podniecaja!!!Gratuluje poziomu. Czym? obudowa do gory nogami? jednym wentylem? kilkowma swiecidelkami? Nie patrzac na plec powiem krotko żenada.. (owszem ja nic nie zaprezentowalem, ale jak do ludzi to jednak z czymś...) Czym? Moze wlozonym trudem , praca. Wiekszosc z nas zrobilaby to jeszcze gorzej albo wcale z lenistwa - sam nie zrobiles nawet tego , a czesc zenska pewnie zamiast grzebac w kompie bedzie tapetowac twarzyczke na kolejna noc na dresiarska impreze... Nie podoba ci sie - masz do tego prawo , ale skoro sam mowisz : "z czym do ludzi" to ja napisze : z jakim poziomem na forum... Jej sie podoba i chyba to jest najwazniejsze , nie uwazasz? Ps2: Jaką pionową kreskę?Hehe , to akurat chamski tekst , nie zwazaj na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Jej sie podoba i chyba to jest najwazniejsze , nie uwazasz?Mody typu "okno, dioda i katoda" tez sie ich autorom podobaja, ale jakos nie przeszkadza to wszystkim w mieszaniu ich z blotem bez pardonu? W sumie to od tychze modow ta obudowa rozni sie tylko postawieniem jej "na glowie". W bonusie dostajemy dziwnie upchniety zasilacz, kratki ni w piec, ni w dziewiec, zostawiajace w dodatku spore dziury wokol, totalny brak dostepu do przycisku zasilania i jakies dziwne wydrapane czy wyklejone z czegos logo nVidii (a raczej akronim, bo do loga NV to temu sporo brakuje)... Jak dla mnie to jest zmarnowany wysilek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Mody typu "okno, dioda i katoda" tez sie ich autorom podobaja, ale jakos nie przeszkadza to wszystkim w mieszaniu ich z blotem bez pardonu? Jest roznica miedzy powiedzeniem komus : sory , nie podoba mi sie to dlatego , ze xxxx (wymiana argumentow ale z kultura) , a powiedzeniem komus , ze : "ma pionowa kreske i tylko dla tego sie podniecaja" itd... Ty i ja dobrze to zrozumielismy , nie uwazasz ze to troche za duzo? A w temacie krytyki - jesli ktos to robi bez pardonu to moze to rowniez zrobic uzywajac eufemizmów , a nie slownictwem kolokwialnym by nie powiedziec prostackim , dresiarskim. Edytowane 17 Listopada 2007 przez Firekage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Dajcie spokój, to tylko buda. Nie rusza mnie to czy dostane 30 postów ale jest zajefajna czy 10 postów ze jest zjeb... intryguje mnie tylko odmienność poglądów na ten temat. Rozumiem, że PPC stawia poprzeczke wysoko i żeby zyskać respect, konieczne jest użycie CNC to wycięcia własnoręcznie zaprojektowanych części. Albo wydanie 500 zeta na bude, dodatkowe 150 zeta na odpinane kable w zasilaczu i 400zł na super wypaśne bloczki wodne. Nie jedna osoba udowodniła jednak, że da się własnorecznie zrobic coś extra, bez wątpienia ma talent. Mój "modding" był wymuszony względami praktycznymi, ciągle mi coś cykało pykało, a po tym jak doszło do tego kilka pobudek by kupić katody, tak to wyszło. Pewnie wiele osób zastanawia się czmeu buda jest odwrócona? Otóż freezone na grafie, gdy komp stał jeszcze normalnie, po ręcznym docisnieciu obniżał temp o 15 stopni. Coś więc nie stykało. Wyjęłam karte, skróciłam dystanse o 1mm i odwróciłam kompa, temp spadła o 17 stopni i tak zostawiłam. Potem zmieniłam ułozenie paru elementów. Jak się jednak później okazało, wyłącznie skrócenie dystansów zaowocowało tymi 17 stopniami, a położenie karty nie ma tu nic do rzeczy. Jednak orginalność ustawienia mi sie spodobała i tak już zostało. Czemu wielgachny freezone na grafie? 90 stopni z vmodem na stock coolerze to imo zadużo, a VF900 Cu który chciałam kupić kosztował 150zł. Jedno spojrzenie na proca i wiedziałam, że jego cooler będzie pasować. Dokupiłam więc Freezona 80cu za 35zł na grafe i oto mam. 90->50 stopni za 35zł. Jakby w tym kompie było WC to wiele osób doceniołoby kompaktowość takiego ułożenia zasilacza, gdyż jego przemieszczenie w okolice slotów 5,25", umożliwiło ewentualne wsadzenie dużego rezerwuaru na dnie komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Czy takie filtry kurzu mocno osłabiaja przewiew w kompie? Chodiz mi o to, że mam tlyko jeden wentyl w budzie, wyciągajacy i ssie tak dobrze, że na spodzie przy pomaranczowym, gdzie są 2 grille, przysysa husteczke do nich. :) Więc jest nieźle, a jak zamontuje tam filtry to, czy mocno ograniczy to ssanie powietrza z zewnątrz?Wydajność wciągu z pewnością spadnie, ale w jakim stopniu to już ciężko mi powiedzieć. Najlepiej byłoby sprawdzić samemu: bierzesz jakaś starą pończochę i robisz z niej filtr. Poużywaj go trochę i zobacz o ile spadła wydajność, oraz ile zgarnia kurzu. Wnioski potem wyciągnij już sama ;] Dajcie spokój, to tylko buda. Nie rusza mnie to czy dostane 30 postów ale jest zajefajna czy 10 postów ze jest zjeb... intryguje mnie tylko odmienność poglądów na ten temat. Bo: -Każdy ma swój gust (Mi np świecidełka znudziły się już jakiś czas temu i teraz cieszę się ze zwykłej czarnej obudowy.) więc o jednolitą ocenę raczej trudno. -Jedni będą się podlizywać, drudzy docenią chociaż wkład pracy a reszta trzeźwo zjedzie;] Co do wyciszania to kwestia ucha. Dla jednego noiseblocker puszczony na 12v jest cichy. Dla drugiego ten sam noiseblocker odpalony na 5v jest za głośny...;] Edytowane 17 Listopada 2007 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Bracia spokojnie :) Troszkę pozytywnej energii panocki ;] Trzeba się wylajtować i patrzeć z przymrużeniem oka na coś co nie jest ręką wprawionego moddera i świat stanie się łatwiejszy. Swoją drogą, jakby był w kolorze zielonym :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Robi sie offtop. Czy takie filtry kurzu mocno osłabiaja przewiew w kompie? Chodiz mi o to, że mam tlyko jeden wentyl w budzie, wyciągajacy i ssie tak dobrze, że na spodzie przy pomaranczowym, gdzie są 2 grille, przysysa husteczke do nich. :) Więc jest nieźle, a jak zamontuje tam filtry to, czy mocno ograniczy to ssanie powietrza z zewnątrz? jak nie znajdziesz nigdzie tej gąbki z której robi się te filtry to przejdź się do Castoramo - podobnego sklepu i spytaj o moskitierę raz, że nieźle zatrzymuje kurz, a dwa, że praktycznie nie ogranicza przewiewu Ps2: Jaką pionową kreskę? ciekawe co by Twój avatar powiedział na ten tekst kolego HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Gratuluje poziomu. Dziekuje Czym? Moze wlozonym trudem , praca. Wiekszosc z nas zrobilaby to jeszcze gorzej albo wcale z lenistwa - sam nie zrobiles nawet tego , a czesc zenska pewnie zamiast grzebac w kompie bedzie tapetowac twarzyczke na kolejna noc na dresiarska impreze... Nie podoba ci sie - masz do tego prawo , ale skoro sam mowisz : "z czym do ludzi" to ja napisze : z jakim poziomem na forum... Jej sie podoba i chyba to jest najwazniejsze , nie uwazasz? No fajnie, akurat sytuacja w której autorowi jego dzielo sie podoba jest bardzo czesta w tym dziale. A ile razy czlowiek taki jest mieszany potem doslownie z blotem, bo sie innym nie spodobalo? Nie podoba sie, mam do tego prawo, wypowiadam to w taki a nie inny sposob, a plec? Co ma do tego? Jestem meskim szowinistyczbym swinia, ale temat traktuje jak kazdy inny! I mylisz sie, moja zona przed lustrem spedza malo nie naklada 2cm tapety, nie maluje sie godzine i nie suszy wlosow co 5 minut..oraz na solarium nie smiga, to ona nie jest "żenska czescia?" Dla mnie jak widze babe grzebiacach w kompach, czy babe u mnie w biurze technologicznym ( o ile Pussik sie zna o tyle baba u mnie nie wie jak suwmiarka wygląda) to mnie poprostu skreca wiesz? No chyba ze ty wolisz z baba na spotkaniu pogadac jak ci vmod wyszedl i jak sie kreci proc.... Pussik chlopa se znajdz a nie sie kompami bawisz. Hehe , to akurat chamski tekst , nie zwazaj na niego.Kobiety chca wielkiego uprawnienia we wszystkich dziedzinach zycia. Chca do rzadu, chca do biura, chca do wojska. itd itd. No to jak rownouprawnienie to rownouprawnienie, poziom zachowany i dostosowany do analogicznych ttematow meskiej rzeszy forum. Edytowane 17 Listopada 2007 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Panowie, ochłońcie... Oglądaliście "Testosteron"? Znacie prawdę żywą? Jeśli to wam nie przepowiedziało do rozsądku, to przynajmniej musicie znać ten fakt, że każdemu podoba się coś innego. Jednym więcej, innym mniej i ludzie uspokójcie się.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 P!nk, P!nk [...] łers dat pink ? : - > otwór wyszedł Ci najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Popieram...tylko dlatego ze ma pionowa kreske to wszyscy sie podniecaja!!! Czym? obudowa do gory nogami? jednym wentylem? kilkowma swiecidelkami? Nie patrzac na plec powiem krotko żenada.. (owszem ja nic nie zaprezentowalem, ale jak do ludzi to jednak z czymś...) :lol: :lol: Tekst roku, leze i kwicze :lol: HeatheN "rzondzisz" :-P A co do moda, po przejrzeniu pierwszej strony mialem napisac: gdzie sie podzialy komenty w stylu kolejny O&K mod, nic specjalneg. Widze ze ochloneli niektorzy na drugiej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 No i git, widze, że doszliście do porozumienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Rozumiem, że PPC stawia poprzeczke wysoko i żeby zyskać respect, konieczne jest użycie CNC to wycięcia własnoręcznie zaprojektowanych części.Mylisz sie, i to grubo - polecam poczytac tematy o modach jonasa, robionych tak tanio, ze juz taniej sie chyba nie da. Nie licza sie uzyte narzedzia, tylko osiagniety efekt - w Twoim przypadku, IMHO, calego moda rozklada front i te nieszczesne kratki, bo okno i otwor na "dachu" sa wyciete bardzo schludnie (choc oczywiscie moznaby postekac, ze okno jest bardzo standardowe, ale nie czepiajmy sie juz ;) ). Nie jest to ani ladne, ani nie wyglada na funkcjonalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Oczywiście jak by zrobił to gość, do tego koment, że zrobił to na odwal to pewnie posypały by się posty typu - człowieku gratki za chęci, nie wygląda najgorzej tylko się lepiej postaraj... Weź w ogóle znajdz jakąś dziewczyne co by wycinała dziure pilnikiem. Założył bym się że jak byś od siostry wziął pilnik to byś dostał po [gluteus maximus], a tutaj full poświęcenie good job Super, ale dlaczego dziewczyny ma to usprawiedliwiać? ;] Tak samo możesz wszystkich noobów oceniać bo nie mają pojęcia na początku o co chodzi ;] Aha, czyli jednak chłam. :-( No trudno, mi się naprawde szczerze podoba inaczej bym nawet nie postanowiła tego zamieścić i koleżance mojej tez sie podoba. Mówi, że jest ładniejsze od jej szarego blaszaka. A ja również często sie patrze do środka kompa z dwóch powodów: - lubie wiedzieć jak mu serce bije - mała odskocznia od monotonnej często kilkunastogodzinnej pracy przy komputerze. Niektórzy mają ruszające isę maskotki na komputerze, ja mam okno. Ps2: Jaką pionową kreskę? Sory, ale uzasadnienie z [glutes maximus] ;) Ps2: zgadnij :mrgreen: Mi jakos trudno uwierzyc, ze 2816300[/snapback] Gratuluje poziomu. Czym? Moze wlozonym trudem , praca. Wiekszosc z nas zrobilaby to jeszcze gorzej albo wcale z lenistwa - sam nie zrobiles nawet tego , a czesc zenska pewnie zamiast grzebac w kompie bedzie tapetowac twarzyczke na kolejna noc na dresiarska impreze... Nie podoba ci sie - masz do tego prawo , ale skoro sam mowisz : "z czym do ludzi" to ja napisze : z jakim poziomem na forum... Jej sie podoba i chyba to jest najwazniejsze , nie uwazasz? Hehe , to akurat chamski tekst , nie zwazaj na niego. Super, a mi się podoba to, że mam wentyl w zasiłce podświetlony na czerwono, jestem krejzi? I Nikt mnie za to nie zbeszta w tym dziale? jaaasne. Dalej podlizuj się jej bo ma fajne foto w profilu i jest dziewczyną powodzenia ;] Podsumowując: dalej wszyscy się zachwycajcie tym byle modem, a jakby pussik nie miała zdjęcia w profilu to zapewne zostałaby zmieszana z błotem, ani nie byłoby komentarzy "ale super imię" "ale mi się podobasz", wazelina aż cieknie mi po ekranie. Chyba serio nie znajcie żadnej dziewczyny w rzeczywistości i nie wiecie jak się zachować ;] Mod mi się nie podoba, zasilacz jak rozumiem się na niczym nie trzyma? A jak coś zatrzęsie budą? Zwykły mod z odwróceniem budy do góry nogami i nie wykończonym sufitem, bo grafę prezentowałaś już wcześniej. Tyle ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Podsumowując: dalej wszyscy się zachwycajcie tym byle modem, a jakby pussik nie miała zdjęcia w profilu to zapewne zostałaby zmieszana z błotem, ani nie byłoby komentarzy "ale super imię" "ale mi się podobasz", wazelina aż cieknie mi po ekranie. Chyba serio nie znajcie żadnej dziewczyny w rzeczywistości i nie wiecie jak się zachować ;]Nalezaloby dodac ze imć Pussik (czemu mi sie to z pussy :huh: kojazy bardziej niz z pussycat?) skrupulatnie IMHO wykorzystuje ten fakt, a jej sig "Mam fajne foto w profilu." chyba ma dodatkowo spowodowac ze ci mlodsi/bardziej "wrazliwi" zaczna sie slinic. Ale jak widac na PPC to nie przejdzie;] i dobrze:) Edytowane 17 Listopada 2007 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Nalezaloby dodac ze imć Pussik (czemu mi sie to z pussy :huh: kojazy bardziej niz z pussycat?) skrupulatnie IMHO wykorzystuje ten fakt, a jej sig "Mam fajne foto w profilu." chyba ma dodatkowo spowodowac ze ci mlodsi/bardziej "wrazliwi" zaczna sie slinic. Ale jak widac na PPC to nie przejdzie;] i dobrze:) Hasło "Mam fajne foto w profilu" nie jest tylko po to by zobaczyć jedynie jej zdjęcie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ale przez to foto robi sobie reklamę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
charles Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Pewnie będę żałował, że się w ogóle w to mieszam, ale... Po powyższej dyskusji każdy, kto ma łeb na karku, stwierdzi, że obecnie nie ma innej opcji, jak tylko jechać po dziewczynie, bo "paru wyższych rangą pt. forumowiczów skrytykowało ją dobitnie, a sprzeciw wobec ich zdania jest czymś, co można zrobić jako ostatnią rzecz na tym forum". No ludzie! Po co doprowadzacie mnie i innych do takiego wniosku i skłaniacie do takich przemyśleń! Chyba nie muszę uczyć takich starych wyjadaczy, jak trzeba zachować się na forum... A może jednak przypomnę: zostawić komentarz odnośnie dzieła i nie komentować takich czy innych upodobań innych ludzi. Każdy ma swoje zdanie, wszystkim naokoło jest to przypominane i jakoś do nikogo (albo do wąskiej grupy osób) to nie dociera... No offence. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 OK Panowie, skończcie sprawę płci itp a skoncentrujcie się na modzie (hehs, w sensie przeróbce) bo już całkowicie schodzi z głownego założenia tematu. O Pussiku możecie sobie na GG/PW popisać. Ostrzegam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...