Skocz do zawartości
Gość Pussik

Kompik Pussika, By G!rl - P!nk, P!nk And Little Bit Of Black Blood

Rekomendowane odpowiedzi

To jest dziewczyna :)

psepraszam :(

myslalem, ze autorem tematu jest jakis kolejny metroseksualny men :P nie wiedziałem, że pusik to ONA :P

Psepraszam :P

ano w temacie jest jak byk: "By Girl"

Edytowane przez Mr_Gizmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie dala i moge za to poreczyc glowa ;) Sam juz to przerabialem, mialem owiniety (szczelnie) hdd taka warstwa ze dysk byl dwa razy wiekszy i nic to nie dalo ;) poza wieksza temp oczywiscie

To ciekawe, bo jak miałam piszczącego i chroboczącego WD`ka i włożyłam go do pudełka wyłożonego folią bąbelkową, to owszme, temp wzrosła z 27 do 45 stopni, ale zamiast słyszeć go z 5 metrów to słyszałam z 1.5 dopiero. Dało zajeb.. dużo.

Może kwestia wykonania. :f

Nie stoi. Obrócona jest tylko płyta główna, żeby było ją widzieć z drugiej strony. Inaczej się tego nie da zrobić.

Obrócony jest cały komp. Dlaczeog było na 1 albo 2 stronie.

To jest dziewczyna :)

Kobieta.

Edytowane przez Pussik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobietko ... puchu marny ... Ty wietrzna istoto :P

a na poważnie - zamiast folii bombelkowej użyj mat bitumicznych,są na allegro miekkie i twarde - do wyboru do koloru :P

no moze nie do koloru bo są głównie czarne :P

ale naprawde skutecznie tłumia bez wzrostu temperatury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ciekawe, bo jak miałam piszczącego i chroboczącego WD`ka i włożyłam go do pudełka wyłożonego folią bąbelkową, to owszme, temp wzrosła z 27 do 45 stopni, ale zamiast słyszeć go z 5 metrów to słyszałam z 1.5 dopiero. Dało zajeb.. dużo.

Może kwestia wykonania. :f

A może hałas spadł dlatego ze dysk jest w pudełku? A co do owijania dysku twardego folią bąbelkową, to gratuluje pomysłu :blink:

Ciekawe ile sobie jeszcze biedaczek pożyje :lol2:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A brakuje mi czegoś by być kobietą? Dzieciaczki moje kochane. :P

Mata bitumiczna kosztuje, a folia bąbelkowa się wala na strychu i przychodzi pocztą.

Leborg, tego WD już nie mam w kompie, teraz jest cichutki Samsung (przynajmniej podczas spoczynku).

WD słyszałam prawde mówiąc z ogródka, ale kto w to uwierzy? Tylko znawcy, któzy wiedzą, że wysokie dźwięki się niosą.... a tma się jakieś metalowe elementy silniczka ścierały straszliwie. ;O Chrobotał też niemiłosiernie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...