Mr_Gizmo Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 jak zamocowaleś takiego duzego wentyla na grafie? i czemu komp stoi do góry nogami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 i czemu komp stoi do góry nogami?Nie stoi. Obrócona jest tylko płyta główna, żeby było ją widzieć z drugiej strony. Inaczej się tego nie da zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) jak zamocowaleś takiego duzego wentyla na grafie? To jest dziewczyna :) Edytowane 23 Listopada 2007 przez robowsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie stoi.Czy aby napewno? :) Stoi wlasnie do gory nogami :) Ma to jakis zwiazek z lepszym chlodzeniem grafy, czy cos tam.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 chyba o czymś innym gadaliśmy :) a potem wpadła moderacja i znowu o wiatraczkach. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 (edytowane) To jest dziewczyna :) psepraszam :( myslalem, ze autorem tematu jest jakis kolejny metroseksualny men :P nie wiedziałem, że pusik to ONA :P Psepraszam :P ano w temacie jest jak byk: "By Girl" Edytowane 24 Listopada 2007 przez Mr_Gizmo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 no co począć, skoro faceci dają sobie avatry z kobietami... to już niczego pewnym być nie można... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Nic nie dala i moge za to poreczyc glowa ;) Sam juz to przerabialem, mialem owiniety (szczelnie) hdd taka warstwa ze dysk byl dwa razy wiekszy i nic to nie dalo ;) poza wieksza temp oczywiscie To ciekawe, bo jak miałam piszczącego i chroboczącego WD`ka i włożyłam go do pudełka wyłożonego folią bąbelkową, to owszme, temp wzrosła z 27 do 45 stopni, ale zamiast słyszeć go z 5 metrów to słyszałam z 1.5 dopiero. Dało zajeb.. dużo. Może kwestia wykonania. :f Nie stoi. Obrócona jest tylko płyta główna, żeby było ją widzieć z drugiej strony. Inaczej się tego nie da zrobić. Obrócony jest cały komp. Dlaczeog było na 1 albo 2 stronie. To jest dziewczyna :) Kobieta. Edytowane 25 Listopada 2007 przez Pussik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Kobieta. O przepraszam Kobieta ;) Edytowane 25 Listopada 2007 przez robowsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 kobietko ... puchu marny ... Ty wietrzna istoto :P a na poważnie - zamiast folii bombelkowej użyj mat bitumicznych,są na allegro miekkie i twarde - do wyboru do koloru :P no moze nie do koloru bo są głównie czarne :P ale naprawde skutecznie tłumia bez wzrostu temperatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Kobieta.Za pare lat napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) Jak wyżej kolega też polecam maty bitumiczne, tylko temperatura wzrasta o 2-3 stopnie w moim przypadku, ale jest cicho, i jak sie ma ciche wentylatory :P. Edytowane 25 Listopada 2007 przez robowsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Za pare lat napewno. bardzo celne spostrzezenie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 (edytowane) To ciekawe, bo jak miałam piszczącego i chroboczącego WD`ka i włożyłam go do pudełka wyłożonego folią bąbelkową, to owszme, temp wzrosła z 27 do 45 stopni, ale zamiast słyszeć go z 5 metrów to słyszałam z 1.5 dopiero. Dało zajeb.. dużo. Może kwestia wykonania. :f A może hałas spadł dlatego ze dysk jest w pudełku? A co do owijania dysku twardego folią bąbelkową, to gratuluje pomysłu :blink: Ciekawe ile sobie jeszcze biedaczek pożyje :lol2: Edytowane 25 Listopada 2007 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 A brakuje mi czegoś by być kobietą? Dzieciaczki moje kochane. :P Mata bitumiczna kosztuje, a folia bąbelkowa się wala na strychu i przychodzi pocztą. Leborg, tego WD już nie mam w kompie, teraz jest cichutki Samsung (przynajmniej podczas spoczynku). WD słyszałam prawde mówiąc z ogródka, ale kto w to uwierzy? Tylko znawcy, któzy wiedzą, że wysokie dźwięki się niosą.... a tma się jakieś metalowe elementy silniczka ścierały straszliwie. ;O Chrobotał też niemiłosiernie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 [ot mode off] Jeszcze raz i chyba dla dobra wszystkich zamkne watek permanentnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 zdjęcia rozumiem już nie aktualne bo nie są przesyłane , szkoda nie ma się z czego pośmiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 A brakuje mi czegoś by być kobietą? Troche w glowie napewno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 EOT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...